3 види інтернет заробітку

1. Інтернет-магазин якісних товарів за низькими цінами

Співвідношення ціни та якості є дуже старою дилемою ринку, досі актуальною. Система M2C дозволяє стримати цей баланс, скинувши шар магазинів та доставляючи товар безпосередньо споживачеві. Взагалі, M2C розшифровується як Market-to-Consumer, тобто «Виробник до Споживача» і, по суті, є системою, при якій виграють обидві сторони угоди — і продавець, і покупець. Продавець отримує більший збут за рахунок низьких цін виробника без відсотків магазинів, чому раді покупці.

2. Платформа організації реферальних програм для офлайнових точок

Реферальні програми – інструмент для залучення нових клієнтів, що працює і в офлайні. Це можуть бути як промо-коди, так і складніші системи з використанням соціальних мереж та оффлайн-подій. Сервіси як Kaching пропонують брати на себе організацію таких програм. Діють вони наступним чином: мережею сканується якась пропозиція, яка потім заноситься в загальну базу, після чого відбувається транзакція між місцем, що запропонувало реферальну програму, та користувачем, який нею скористався. Важливо, що сервіс живе лише на абонентську плату. Це потенційно дуже цікава справа, тому що багатьом точкам потрібне залучення нових клієнтів, із чим такі платформи дуже допомагають, беручи на себе цей функціонал.

3. Платформа, де блогер може знайти партнерів для запуску свого товарного бренду

Багато блогерів зараз мають лінійку мерчу, якою вони торгують. Того ж хочуть і багато блогерів-початківців, і навіть начебто відомі, але не мають відповідних зв'язків для цього. У цьому може допомогти платформа на кшталт Pietra, що дозволяє блогерам та іншим інтернет-особам знайти партнерів для цієї справи. По суті, це щось подібне до соціалки для пошуку партнерів, і на її відкриття можна витратити 200,000-300,000 грн., включаючи маркетинг. Взагалі, таких платформ дуже небагато, а попит на них існує, тому поки що ситуація залишається такою — у це можна спробувати залізти і досить багато отримати, тому що таких медійних осіб буде все більше, отже — з'являтиметься ще більший попит на такі послуги.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

608.6KПрочитань
11Автори
458Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається