5 найбільш провальних фільмів 2022


Вавилон.

Збитки: 86.4 млн

Сюжет: Події розгортаються у Голівуді наприкінці 1920-х років. Новітні технології вже дозволяють озвучувати фільми, тож всім зрозуміло, що жанр німого кіно зникає. Джек Конрад (Бред Пітт) – уславлена зірка німого кіно. Аби лишитися на плаву, він має зробити щось, непідвладне часу. Молода та талановита Неллі Ларой (Марґо Роббі) хоче стати знаменитою на увесь світ акторкою. Але ж вона така не одна. Круговерть подій, вечірки, що змінюють одна одну, алкоголь та наркотики – калейдоскоп видовищ та магія золотої доби Голівуду манять до себе як магнітом.


Вищий пілотаж.

Збитки: 89.2 млн

Сюжет: Події розгортаються у 1950 році, під час Корейської війни. Два льотчики – Джессі Браун (Джонатан Мейджерс) та Том Хаднер (Ґлен Павелл) стають близькими друзями. Бойові завдання вони завжди виконували разом, керуючи різними літаками, що входили до однієї ланки. 4 грудня 1950 року під час бойового завдання літак Джессі був збитий ворогом та впав на засніжену гору. Аби врятувати товариша, Том здійснив аварійне приземлення поблизу. Уламки збитого літака затиснули ногу Джессі. На допомогу двом друзям було направлено вертоліт з медиками. Том Хаднер став першим військовим, який отримав медаль під час Корейської війни.


Базз Рятівник.

Збитки: 106 млн

Сюжет: Фантастичний пригодницький мультфільм є спін-оффом до анімаційної франшизи «Історія іграшок». У фільмі йдеться про походження одного з ключових персонажів. Своє ім’я він отримав від астронавта, який другим ступив на поверхню Місяця, Базза Олдріна.


Амстердам.

Збитки: 108.5 млн

Сюжет: Доктор Берт Беренсен і Гарольд Вудман повертаються додому в Нью-Йорк після Першої світової війни. Виявляється, ветеранів тут ніхто не чекає і не радіє їхній появі. Багачка Ліз Мікінс запрошує Гарольда розслідувати вбивство свого знаменитого батька. Допомагати береться і Берт. Друзі не помітили, як самі стали головними підозрюваними у справі про вбивство. Виявляється, що в це вплутана Валері, яка лікувала їх під час війни. До того ж колись у Валері та Гарольда були стосунки. Усі навколо вважають їх винними, тож щоб виплутатися з цієї історії, друзям доведеться знайти справжніх винуватців злочину.


Незвичайний світ.

Збитки: 152.4 млн

Сюжет: У центрі сюжету – велика та дружна родина Клейдів. Вони дослідники та мандрівники, тож звикли підтримувати один одного у будь-яких ситуаціях. Сварки чи непорозуміння трапляються рідко, але, нажаль, в найменш підходящий момент. Було б дуже прикро, якби подібні негаразди стали на заваді успіху чергової експедиції. Цього разу вони вирушать до незвіданого краю, наповненого чудернацькими істотами та небаченими рослинами. Найбільше випробувань випаде на долю 14-річного Ітана.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Maksym Kuzminskyi
Maksym Kuzminskyi@luciusred

пишу про все на світі

285Прочитань
2Автори
1Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається