5 фільмів про російсько-українську війну

Тут будуть одні з найкращих фільмів)


  1. Мирний-21

Події розгортаються влітку 2014 року у Луганську. Багато хто з українців тоді вповні не усвідомлював, що Росія почала збройну агресію. Хтось не приховував своїх симпатій до загарбників. Разом з тим були й ті, хто не планував зраджувати Батьківщину. Командир Луганського прикордонного загону Сергій Дейнеко прийняв рішення тримати оборону.


  1. Снайпер. Білий ворон

Простий учитель із Горлівки Микола (Павло Алдошин) із дружиною - пацифісти й екозахисники. Разом вони вирішили бути ближче до природи й організували для себе відокремлене поселення. Війна, що прийшла на їхню землю, не вибирала, кого робити своїми жертвами. Тепер єдиний сенс життя Миколи - помститися. Він іде добровольцем в армію і хоче стати снайпером.


  1. Іловайськ 2014. Батальйон “Донбас”

Сюжет картини ґрунтується на реальних подіях, що мали місце на сході України у 2014 році. Командир штурмовиків із позивним Бішут отримав поранення в бою за місто Іловайськ, але герою все ж таки вдалося вижити. Його шукають комендант міста та російський офіцер Рунков, який прагне помсти.


  1. Кіборги

Вересень 2014 року, Донецький аеропорт. Українські військові четвертий місяць відбивають атаки супротивників, які прагнуть отримати одну з ключових для базування й перекидання військ точок. На двотижневе чергування сюди прибуває група молодих солдат, зібраних із добровольців. Вони навчаються, беруть участь у боях, спілкуються один з одним і з місцевим психологом, намагаючись сформулювати своє ставлення до ситуації й людей.


  1. Черкаси

Лев та Мишко — звичайні хлопці, дитинство яких пройшло в українському селі. Через роки вони обидва стають частиною команди на військовому кораблі Черкаси, який у 2014 році опиняється заблокований в озері Донузлав. Серед інших військових кораблів, які поступово здають позиції, Черкаси залишається єдиним, який не готовий так просто йти на поступки ворогові.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Maksym Kuzminskyi
Maksym Kuzminskyi@luciusred

пишу про все на світі

271Прочитань
2Автори
1Читачі
На Друкарні з 25 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Вітаю! Вашу роботу опубліковано в Twitter та на Facebook Друкарні.

🔸https://www.facebook.com/drukarniaua

🔸https://twitter.com/drukarniaua

Ваш довгочит дуже цікавий! 🫶

Вам також сподобається