5 великих ризиків, на які пішли WWE у 2000-х роках і які окупилися (і 5, провалилися)

У 2000-х роках WWE досягла такої популярності, що стало зрозуміло, що вони ще довго залишатимуться провідним реслерським промоушеном після того, як WCW та ECW припинили свою діяльність. Компанія зазнала багато змін після того, як на пенсію вийшли такі як Мік Фоулі, Стів Остін і Скеля. Новим зіркам, таким як Джон Сіна, Брок Леснар та Ренді Ортон, було довірено зайняти місце легендарних реслерів, що залишилися позаду. WWE намагалися творчо ризикувати, щоб покращити продукт, як і будь-яка інша епоха зі своїми багатьма злетами та падіннями. Наступні ризики 2000-х років або окупилися, або обернулися проти самих WWE.

10 Окупилося: Оригінальне розділення брендів

Купівля WCW та ECW означала, що WWE отримали доступ майже до всіх головних талантів індустрії. Ростер збільшився за рахунок таких імен, як Букер Ті, Роб Ван Дам та інших, які отримали свій шанс. Це надихнуло на ідею розділення брендів, тим більше, що конкуренції більше не існувало. Фанати любили ранні етапи розколу на бренди, коли відбувалася ворожнеча між Вінсом МакМехоном та Ріком Флером і Стефані МакМехон та Еріком Бішоффом, які були своєрідними членами керівництва. WWE фактично створила відчуття важливості розколу на бренди в перші кілька років, що зробило цей ризик успішним.

9 Зворотній ефект: Занадто рано впровадили вторгнення

Початковою ідеєю використання здоровенного ростеру колишніх зірок WCW та ECW була сюжетна лінія "Вторгнення". Всі мріяли про ворожнечу WWE та WCW, а приєднання ECW додало б ще більше веселощів. Однак WWE проґавили цей момент , і це було величезною втраченою можливістю. Вінс МакМехон знав, що це буде важко провернути, оскільки більшість зірок зберегли свої попередні контракти з AOL/Time Warner. Рік Флер, Новий Світовий Порядок, Голдберг та інші приєдналися до WWE у наступні роки, що змушує нас замислитися над тим, що могло б бути.

8 Окупилося: Швидкий виграш світового чемпіонства Броком Леснером

WWE розглядали Брока Леснара як свою найбільшу перспективу, коли він перейшов з OVW до основного ростеру. За перші півроку перебування Брока в основі він став Королем Рингу, переміг Скелю і став наймолодшим чемпіоном WWE, а також переміг у ворожнечі з Андертейкером. Шанувальники любили грубий стиль та неймовірну силу Леснара ще на початку його кар'єри. WWE стали свідком того, як Брок став найгарячішим виконавцем 2002 року і виправдав такий ризикований пуш. Пол Хейман також заслуговує на велику подяку за те, що допоміг Леснару стати мейн івентером.

7 Зворотній ефект: Кейн без маски

Ідея викриття Кейна була чимось, про що фанати думали роками, оскільки ніхто не знав, як він виглядає, доки не дізналися, що він також був в образі Айзека Янкема. WWE нарешті вирішили подарувати глядачам цей важливий момент викриття Кейна після поразки від Тріпл Ейча в матчі за титул чемпіона світу. З Кейна зняли маску у дивний спосіб, намагаючись за допомогою макіяжу нанести фальшиві опіки на своє обличчя і стверджуючи, що він завжди носив перуку. Однак ця нова версія Кейна застаріла приблизно через рік, і фанати зрештою не бачили його під маскою ще дуже довгий час.

6 Окупилося: Хілтерн Тріш Стратус

Тріш Стратус була найулюбленішою рестлершою протягом кількох років у 2000-х, що змусило фанатів очікувати, що вона залишиться в цій ролі назавжди. WWE зробила Тріш обличчям жіночого дивізіону, де вона протистояла новим талантам, які часто дебютували в ролі хілів. Все змінилося, коли WWE вирішили ризикнути і знову зробити персонажа Стратус хілом. Тріш зрадила Кріса Джеріко на користь Крістіана. Домінування серед жіночого чемпіонства та розважальні сегменти з Крістіаном в ролі хіла можна вважати піком її кар'єри.

5 Зворотній ефект: Занадто швидке утримання Голдберга

Підписання Голдбергом контракту з WWE було величезною подією, адже на момент його приходу він був найпривабливішим вільним агентом на ринку. Ідея здавалася чудовою на папері, але Голдберг просто не вписався в компанію під час свого першого забігу. Фанати очікували від нього довгої безпрограшної серії, як у часи його кар'єри у WCW. Однак, коли Тріпл Ейч утримав Голдберга наприкінці поєдинку в Клітці Знищений, в третьому поєдинку Голдберга на PPV, він зруйнував цю містику. WWE змусила Голдберга повернути собі перемогу і стати чемпіоном світу, але шкоди персонажу було завдано через занадто ранній ризик поразки.

4 Окупилося: Концепція Гривня в Банці

«Реслінг націоналісти» були б категорично проти концепції "Гривня в банці", оскільки вона часто передбачає кеш-ін без змагальних поєдинків. Хтось, хто в будь-який момент може використати свій кейс і стати чемпіоном, міг би легко зазнати невдачі в перший же рік. WWE зробили правильний вибір, дотримуючись цієї ідеї і не пояснюючи до кінця, що Едж може зробити кеш-ін після того, як його суперник був жорстоко побитий у поєдинку. Перемога Еджа над Джоном Сіною мала неймовірний телевізійний ефект і забезпечила існування концепції на довгі роки донині.

3 Зворотній ефект: Хілтерн Стіва Остіна

Найбільша зірка покоління, яка хілтернулась, може піти в різних напрямках. Халк Хоган був найяскравішим прикладом, який очолив Новий Світовий Порядок, але WWE отримали гіркий урок дізнавшись, що рівень успіху не завжди гарантований, коли Стів Остін хілтернувся на РеслМанії 17. Найнесподіваніший альянс Вінса МакМехона та Остіна, на жаль, негативно позначився на бізнес-показниках. Фанати хотіли підтримувати Остіна і відчували, що втрачають величезну частину шоу, навіть незважаючи на те, що він проводив чудові поєдинки і виконував зоряну роботу з персонажами в якості рефері.

2 Окупилося: Прийняття негативної реакції на Джона Сіну

WWE зіткнулася з дивною проблемою, коли фанати почали освистувати Джона Сіну, в той час як він був топовим бейбіфейсом. Шон Майклз та Халк Хоган отримували кілька освистувань в певний період своєї карʼєри, але це завжди було час від часу, на відміну від Сіни, який отримував їх щотижня. Багато фанатів хотіли змусити WWE зробити Сіну хілом, оскільки вони скучили за цією версією його персонажа. Однак Вінс МакМехон подвоїв зусилля і отримав вигоду від такої реакції. Кожен матч за участю Сіни супроводжувався найгучнішими вигуками та буканням протягом усієї ночі, і багато хто створював класичну атмосферу завдяки цьому ризику.

1 Зворотній ефект: Повернення ECW в якості 3 бренду

Повернення бренду ECW під крилом WWE створило величезну історію з фанатами, що не переставали ностальгувати. One Night Stand 2005 був одним з найулюбленіших PPV WWE, незважаючи на те, що він був повністю присвячений історії ECW та її святкуванню. Пол Хейман навіть мав певну владу для перезапуску у 2006 році, коли Роб Ван Дам став чемпіоном WWE. Однак Вінс МакМехон вніс зміни з першого ж телешоу, щоб дати фанатам зрозуміти, що це буде на третину менший бренд WWE, ніж той, що залишився вірним духу ECW.

Автор: Joey Haverford

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається