6 базових рекомендацій при пошуку квартири на купівлю у Львові

1. Зрозумійте, що саме шукаєте

На сьогодні у Львові одночасно продається досить багато квартир. В цьому телеграм-каналі від агентства X-Estate публікується весь ринок. Ви маєте змогу передивлятися всі ці пропозиції в одному місті.

Але, щоб пошуки були більш ефективними, визначіться із районами та кількістю кімнат, що шукаєте. Тоді можна розглядати всі пропозиції саме за #хештегами, що дозволить не передивлятися зайвої купи інформації

наприклад #Центр1к . Такі хештеги є в описі кожної публікації квартири. Як знайшли щось підходяще – натискайте на хештег і далі отримаєте добірку аналогічних пропозицій.

2. Швидка реакція

Попри велику кількість квартир, гарні пропозиції зазвичай продаються досить швидко. Тому не треба чекати тиждень, щоб записатися на перегляд. Побачили що подобається – одразу залишайте заявку на перегляд і наш агент звʼяжеться з актуальною інформацією по квартирі. А далі вже вирішите іти на перегляд чи ні, володіючи повною інформацією.

3. Якщо вас цікавить конкретний ЖК чи квартири в межах певних вулиць

Скористайтеся пошуком в телеграм-каналі і можете подивитися актуальні пропозиції в конкретних будинках, ЖК, вулицях і т.д.

4. Якщо хочете уточнити інформацію по квартирі

Не зволійкайте, залишайте заявку на перегляд квартири. Наш агент звʼяжеться з Вами, надасть всю актуальну інформацію по квартирі і відповіси на ваші запитання.

5. Проблемні ЖК

У Львові існують ЖК, які призупинили своє будівництво. Є житлові комплекси, де інформацію по кожній секції треба уточнювати додатково. Тому, залишаючі заявку на перегляд, питайте в агента про стан обʼєкту.

6. Не ведіться на "болванки"

Є такі оголошення, які вводять в оману. Їх називають болванками. Їх публікують, щоб привернути вашу увагу, хоча самі оголошення із самого початку – фейк.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
АН X-Estate
АН X-Estate@x.estate.ua

Сучасне агентство нерухомості

7KПрочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 16 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається