Арбітраж трафіку для тих, хто готовий працювати руками та отримувати дохід у валюті

Почнемо мабуть з вами щось серйозніше, а саме про одну цікаву бурж-зв'язку по дейтинг вертикалі, яка здатна приносити по 100 $ і більше на день і в кілька днів - все залежить від кількості виконаної "роботи".

Загалом покажу вам ще один із варіантів того, як зробити гроші по суті з повітря, не спітніти та отримувати гроші ще тривалий час, а потім зробити свій курс чи мануал на бусті, та заробити ще додатково.

Взагалі зв'язка дуже проста: регаєтесь на партнерці, готуєте софт для роботи, регаетеся на сайтах-джерелах трафіку, тестуєте, масштабуєтеся. Все ніби гранично зрозуміло, але чогось не вистачає.

Розбиратимемося і покажу вам, що тема робоча. Показую до речі не для повторів точнісінько, а для того, щоб зробити по-своєму, вловивши концепцію/думку/ідею.

Закуповувати рекламу НЕ ТРЕБА, на тестах все робимо ручками, витрачаємо на це час, і робота абсолютно часовитратна, але після перших профітів, ви побачите, що масштабуватися можна, і перші зароблені грошики можна пустити на масштабування.

Ближче до кінця матеріалу я поясню вам це питання. Насправді відповідь на поверхні і цілком очевидна.

Можна не вибирати купи різних партнерок, де витративши час отримати відмову за те, що немає досвіду, і використовувати агрегатора-посередника, на кшталт MTRAF.

Там і партнерки є й оффери та умови.

Сподіваюся ви вже більш-менш підковані, і розумієте, що таке смарт-лінк, і чому це добре на великих обсягах трафіку, якщо ні, то можете глянути інші статті про арбітраж ;)

Допустимо ви обрали різні оффери, наприклад, мейнстрім-дейтинг і цей додаток, вам дали посилання куди вести людей, ви його вкорочуєте, і тепер потрібен трафік.

Звідки конверсії?

Тепер розберемо кілька методів: ручний і автоматичний, за допомогою яких можна нафармити собі конверсії на свої смартлінки.

Уявіть ситуацію: невелике американське бідне містечко, через яке проходить траса, і в ньому є бар, там багато байкерів збирається, далекобійників, і раптом, одного з прохолодних вечорів до нього входить модельної зовнішності дівчина, підсідає до кожного за столик і віддає візитку.

Як думаєте, її ніхто не помітить і ніхто не візьме візитівку?

Ось так само і в інтернеті.

Ви створюєте привабливий оффер, але пишете його не в загальних топах на форумах, де мешкають "голодні" американці, а кожному в приватні. Без обмежень та інших фільтрів. З кількох акаунтів.

Беремо сайт, з "піддослідними" байкерами, але тільки це в даному випадку автолюбителі, яких майже півмільйона зареєструвалися, якщо не враховувати такі акаунти арбітражників.

Створюємо обліковий запис, оформляємо його, і від його обличчя, робите розсилку в пп кожному, кого зустрінете на своєму шляху.

Потім, по ходу справи дивіться, які з ваших "креативів" текст+посилання найбільше конвертують, і множите кількість дій і акаунти (беремо друга в помічники).

Підготовка для роботи проста:

  • проксі (можна брати на proxy6) на США;

  • антидетект із безкоштовними профілями (варіант БЕЗ вкладень);

  • антидетект, який допоможе автоматизувати через "сценарії" свої дії.

Важко?

Думаю, що якщо ви не вперше відкрили браузер, і чули про "арбітраж", то самостійно розібратися зможете, адже на youtube так багато гайдів пиляється щомісяця від різних навчаторів.

Зі спамом щоденним і кількома акаунтами зрозуміло, а що з автоматизацією?

Тут потрібні вкладення, комусь великі, комусь невеликі. Загалом або використовувати BAS і пробувати кастомні налаштування робити, і перш за все переглянути кілька обучалок з youtube, або другий варіант з антидетектом від AdsPower.

Автоматизація та масштаб

Встановивши даний браузер, ви використовуєте так звані сценарії, налаштувавши які, ваш комп'ютер працюватиме за вас, відтворюючи певні дії.

*найпростіше прокручені і круті перці, юзають віддалені робочі столи, виділені сервери або віртуальні машини, щоб продовжувати користуватися своїм комп'ютером.

На безкоштовній версії ви можете використовувати без проксі та іншого, до 40 профілів (якщо я не помиляюся), а розширювати можна до 1000 профілів. Так, 1 профіль = 1 унікальний комп'ютер, з якого йде вхід до інтернету (приховуємо залізо та інше).

За допомогою цієї функції можна за копійки запустити першу автоматизацію ваших рутинних дій і множити свої дії.

Як налаштовують його інші, наприклад, арбітражники, ви і без мене можете глянути на YouTube, і зібрати свого "помічника".

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

379.5KПрочитань
10Автори
353Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Я не зрозумів, а це що русачкова платформа?

До речі з приводу автоматизації можете звернутися до мене, я програміст який спеціалізується на вебі і автоматизації…

Але можливо все ж дешевше і швидще буде використовувати готовий продукт, кому як треба, кому як зручно…

Вам також сподобається