Білд-ап матчів на AEW ALL IN 2023

Зміст

Мабуть, тим хто нечасто (або вперше) дивитиметься аєдаб, варто трохи знати білдап до матчів.

Якщо коротко (хотів коротко, та не вийшло):

Почнемо з MJF та Адама Коула.

На одному з випусків Динаміту був поєдинок між Адамом Коулом та MJF за перше претендентство на титул чемпіона AEW. Матч закінчився в нічию, за 2 секунди до того як рефері відстукав "3" - закінчився час. Після цього було оголошено проведення сліпого командного турніру за перше претендентство на командні титули AEW, який випадково об'єднав MJF та Коула в команду. Після цього вони стали друзями. Власне, вони і виграли турнір.

MJF And Adam Cole Win AEW Blind Eliminator Tournament

Перед матчем за командні пояси між Коулом, MJF та чинними чемпіонами - Forever the Revival (FTR), MJF пообіцяв, що незалежно від результату поєдинку за командні титули Адам Коул отримає тайтл-шот на світове чемпіонство. Не дивлячись на те, що командними чемпіонами AEW вони не стали, MJF на одному із випусків Динаміту стримав своє слово, і Адам Коул буде битись за світове чеміонство.

AEW All In Main Event Set: MJF vs. Adam Cole for the AEW Championship

Також на одному випуску Динаміту Коул запропонував MJFу позмагатись за командні титули ROH, так як за його словами це теж престижне чемпіонство та воно важливе для нього. MJF погодився, та вони викликали чинних чемпіонів, Оссі Оупен. Ті, в свою чергу прийняли виклик. Матч за командні титули ROH відбудеться на "нульовій годині".

https://www.theshieldofwrestling.com/wp-content/uploads/2023/08/colemjfaussieopen-1-1024x647.jpeg

FTR проти Янг Бакс

Після матчу за командне чемпіонство на Коліжні, FTR сказали, що між ним та однією з команд є незакінчені справи, а саме 1-1 у протистоянні з одною командою. І це Янг Бакс. Таким чином FTR викликали Янг Бакс на матч на Олл Ін.

FTR Want To Finish Things With Young Bucks At AEW All In | Fightful News

Янг Бакс прийняли виклик на насутпному Динамті.

Backstage AEW news on what led to recent issues between FTR and The Young  Bucks - Wrestling News | WWE and AEW Results, Spoilers, Rumors & Scoops
Дане фото носить ілюстративний характер.

Дарбі Аллін та Стінг проти Сверва Стрікленда та АР Фокса

На випуску Динаміту від 26 липня АР Фокс змагався проти Оренджа Кесседі за інтернаціональне чемпіонство. Матч він програв. Після досить хорошого матчу чемпіон проявив повагу до Фокса, надягнувши на нього свої окуляри.

Orange Cassidy Defeats AR Fox on AEW Dynamite, Keeps International  Championship Reign Alive

Проте Фокса це не влаштувало, і поки Орендж Кесседі повернувся спиною, Фокс атакував його. Коли АР Фокс покидав арену, вийшов його друг, Дарбі Аллін з претензіями, так як він не хотів бачити, як його друг проявляє неповагу до інших реслерів. Пізніше, на цьому ж випуску Динаміту, у Дарбі Алліна був матч проти Сверва Стрікленда. В кінці матчу втрутився АР Фокс, атакувавши Дарбі. Після цього Сверв прийняв Фокса до свого угрупування, Могул Ембассі.

AR Fox Turns On Darby Allin & Joins The Mogul Embassy On AEW Dynamite |  411MANIA

Сюжет продовжував розвиватись, і був призначений матч на Олл Ін між Свервом/Фоксом та Дарбі і його ментором Стінгом.

Блекпул Комбат Клаб проти Оренджа Кесседі, Найкращих Друзів, Луча Братів та Едді Кінгстона.

На одному із випусків Динаміту відбувся матч за інтернаціональне чепіонство між чемпіоном Оренджем Кесседі та Уіллером Ютою. Юта програв матч. Після матчу на ринг вийшли БКК та почали гамселити чемпіона.

All Elite Wrestling on Twitter: "Orange Cassidy retains the AEW  International Title. But he isn't leaving without a beating by Blackpool  Combact Club! Watch #AEWDynamite Fight for the Fallen LIVE on TBS! @

На допомогу йому спочатку прийшли Найкращі Друзі, проте цього виявилось недостатньо. Потім вийшли Луча Брати, в яких теж є конфлікт з БКК, але і цього виявилось замало. Потім вийшов Едді Кінгстон, що саме повернувся з Японії, з турніру G1 Climax. Він кинув виклик на матч Stadium Stampede, між Кесседі/Друзями/Луча Братами/Кінгстоном та БКК+тими, "кого вони зможуть знайти"

Eddie Kingston returns to AEW on Dynamite | F4W Online | wenatcheeworld.com

Кенні Омега, Хенгмен Пейдж та Кота Ібуші проти Буллет Клабу (Джей Уайт та Джус Робінсон) та Коноске Такешти

Декілька місяців тому, Кенні Омегу, під час матчу з Джоном Мокслі зрадив його ментор - Дон Калліс. До так званої "сім'ї Дона Калліса" приєднався його молодий протеже - Коноске Такешта.

Don Callis Praises Konosuke Takeshita, Calls Him The Future of Wrestling |  411MANIA

Між БКК, Коноске Такештою та Елітою (до складу якої входить Омега, Бакси та Хенгмен) відбулось 2 матчі - Анархія на Арені на Double or Nothing і Юшка та Бебехи. На одному із попередніх випусків Динаміту Джим Росс брав інтерв'ю у Кенні, але під час інтерв'ю на нього напали Дон Калліс, Коноске Такешта та неочікувано, Буллет Клаб Голд.

The best feature in AEW Fight Forever: : r/deadlockpw

Після чого Омега кейфебно відправився до лікарні, а його друг, Хенгмен Пейдж викликав на матч нападників. З боку Еліти приєднається японець Кота Ібуші.

𖤐 — AEW: DYNAMITE | 08/16/23

Кріс Джеріко проти Уілла Оспрея

Декілька тижнів тому Дон Калліс запропонував Крісу Джеріко доєднатись до його "сім'ї". Кріс сказав, що подумає.

Chris Jericho's surprising answer to Don Callis' invitation (UPDATED) -  Cageside Seats

На тому ж випуску динаміту, де відбувся напад на Кенні Омегу, Кріс Джеріко дав відповідь Дону Каллісу, що погоджується доєднатись до його сім'ї. Дон Калліс був дуже радий. Але увагу Джеріко привернула накрита полотном картина, що стояла в кутку рингу. Калліс довго не хотів її показувати, але після декількох прохань від Кріса показав її. На картині Дон Калліс тримав відрубану голову Кріса Джеріко за волосся.

chris jericho a family man? jericho give don callis his answer! 8/16/2023  aew dynamite - YouTube

Джеріко був в гніві, та між ними почалась словесна перепалка, яку перервав Коноске Такешта своїм нападом на Кріса Джеріко. До нього неочікувано доєднався реслер NJPW Уілл Оспрей, якому Дон Калліс допоміг перемогти Кенні Омегу на Forbidden Door .

Will Ospreay Returns To AEW and Attacks Chris Jericho At Tonight's Fight  for the Fallen, Jericho vs. Ospreay Confirmed For All In

Коли Кріс прийшов до тями, він викликав Оспрея на матч.

Хікару Шіда проти Доктора Брітт Бейкер ДМД проти Тоні Шторм проти Сараї - матч за жіноче світове чемпіонство

На 200 випуску Динаміту Хікару Шіда перемогла Тоні Шторм та стала новою чемпіонкою AEW. Після цього було оголошено міні-турнір за право позмагатись за жіноче чемпіонсвто на Олл Ін. Тоні Шторм одразу ж пройшла на матч.

AEW Women's Title To Be Defended In Four-Way Match At AEW All In


Хікару Шіда перемогла Анну Джей, відстоявши чемпіонство та теж здобувши собі місце на матчі в якості чемпіонки. Брітт Бейкер перемогла Банні. Сарая перемогла Скай Блю. Таким чином, матч сформувався.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
D
Den@cubot

Guider

171Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 20 серпня

Більше від автора

Вам також сподобається

  • Лукс Нахрюк: превʼю до AEW All In London 2023

    У мейн івенті AEW All In Ем Джей Еф зустрінеться Адамом Коулом, а також ФТР знову зійдуться в командному двобої проти Янг Бакс, СМ Панк битиметься з Самоа Джо і багато іншого.

    Теми цього довгочиту:

    Aew
  • Огляд AEW Dynamite 30.08.2023

    Ми закінчили з All In, і сьогоднішній вечір буде принаймні наполовину присвячений наслідкам цього шоу. Я кажу "наполовину", тому що це також останній "Динаміт" перед тим, як ми перейдемо до All Out.

    Теми цього довгочиту:

    Aew

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Лукс Нахрюк: превʼю до AEW All In London 2023

    У мейн івенті AEW All In Ем Джей Еф зустрінеться Адамом Коулом, а також ФТР знову зійдуться в командному двобої проти Янг Бакс, СМ Панк битиметься з Самоа Джо і багато іншого.

    Теми цього довгочиту:

    Aew
  • Огляд AEW Dynamite 30.08.2023

    Ми закінчили з All In, і сьогоднішній вечір буде принаймні наполовину присвячений наслідкам цього шоу. Я кажу "наполовину", тому що це також останній "Динаміт" перед тим, як ми перейдемо до All Out.

    Теми цього довгочиту:

    Aew