Blast перенесли аирдроп на 26 июня

Blast перенесли аірдроп на 26 червня і пообіцяли збільшити його розмір. Це означає, що у нас є більше часу, щоб ретельно підготуватися та максимально скористатися можливістю заробити.

З урахуванням того, що до кінця фарму залишається понад місяць, та з активацією всіх доступних і майбутніх множників, знадобиться зовсім невелика сума на акаунт, щоб зайняти пристойне місце в лідерборді та отримати мінімальний дроп. Сподіваємось, що він буде достатньо вигідним.

Коротко про те, як активувати шість множників, які дадуть х12:

1. Spot DEX — на Thruster (https://app.thruster.finance/ )/Ambient (https://ambient.finance/ ) купуємо будь-який токен за мінімальною ціною.

2. Perp DEX — на SynFutures (https://oyster.synfutures.com/ )/Particle (https://app.particle.trade/ ) виконуємо будь-яку угоду.

3. NFTFI — на Blur (https://blur.io/collections ) купуємо будь-яку дешеву NFT.

4. SocialFi — на BlastScan (https://blastscan.io/address/0x5ff315aa82a8b2b435f866d20ecd46959999bdcd#writeProxyContract ) конектим гаманець де "Connect to Web3", клацаємо нижче по "5. checkIn» > «Write» і MM видає, що неможливо оцінити плату за газ, все одно погоджуємося, підписуємо, пише, що транза не вдалася, але мультиплікатор в результаті зарахується, і таким чином мультиплікатор виходить абсолютно безкоштовним.

5. Jackpot (NFT) + Jackpot (Token) — на сторінці GOLD JACKPOT (https://blast.io/en/airdrop?tab=GoldJackpot ) додаємо вище придбані токен та NFT.

До кінця фарму на нас чекають ще шість множників, які дадуть додатково х12. Таким чином, за один місяць нам вистачить кількох десятків доларів, щоб заробити стільки ж поінтів, скільки можна було отримати, вклавши кілька тисяч доларів у першому сезоні. Ціна поінтів ще більше знеціниться. Але як ви думаєте, чи посміє команда надати аірдроп на кілька доларів тим, хто перші місяці вкладав тисячі доларів? Думаю, ні. А якщо вони це зроблять, то й ті, хто зараз заробляє поінти значно легшим способом, отримають аналогічну винагороду.

Реєструємося в Blast за посиланням https://blast.io/7SAX2 

Заробіток з вкладеннями!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
В
Володимир@vova5

1.1KПрочитань
2Автори
5Читачі
На Друкарні з 13 листопада

Більше від автора

  • Як замовити картку АТБ від А-банку

    Мабуть, мало хто знає, що свою назву “АТБ-маркет” було отримано від абревіатури “АгроТехБізнес” ще в 1998 році, і з тих пір даний бізнес виріс в найбільшу мережу магазинів роздрібної торгівлі. Тож не дивно, що даною мережею магазинів користуються переважна більшість українців.

    Теми цього довгочиту:

    Атб
  • Як миттєво переказати валюту своїм родичам без комісії

    Нещодавно ПУМБ запровадив функцію миттєвого переказу валюти між найближчими родичами, які є клієнтами банку. На даний час доступні перекази таких валют - USD, EUR, PLN та GBP.

    Теми цього довгочиту:

    Пумб

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається