Cats - чи повторить успіх DOGs? | 2 жовтня останній шанс приєднатися

CATS: Відповідь на успіх DOGS

Спочатку я не звернув уваги на проект CATS, оскільки він здавався черговою спробою повторити успіх DOGS. Але тепер, коли побачив Bybit у списку для виведення дропів(+30000 монет на акаунт), зрозумів, що це може бути хороша можливість заробити копійку. Якщо ви ще не долучилися, це можна зробити зараз.

Посилання на CATS

Bybit on X: "🔥 $CATS is now available on Bybit Pre-Market with  @Cats_telegram Listing Time: Sep 25, 9AM UTC. Join early on Bybit  Pre-market and seize the trading fortune 💫 Join Event:

Дедлайн для участі — 2 жовтня, а виведення токенів можливе до 4 жовтня.

Що потрібно робити?

Головна активність — це фарм через Telegram-бота. Бот працє з помилками тому що є велика активність. Якщо це трапляється, спробуйте оновити сторінку або перезапустити бот. Під час великих дропів багато користувачів намагаються фармити одночасно, що перевантажує сервер. Найкращий час для спроби — пізній вечір або ніч, коли навантаження на систему знижується.

Отримуйте свої перші поінти за вік акаунту в Telegram або за наявність Telegram Premium, якщо він у вас є.

Також можна виконувати завдання на підписку до різних каналів.

Фото котів

У розділі Avatar ви можете завантажити фото кота — свого або знайденого в інтернеті. Багато користувачів саме так і роблять, завантажуючи випадкові фото котів.

Ви як і я пізно зайдете в проект, проте тут передбачений 2 сезон, ну і хорошим бонусом буде за виконання декількох завдання пару $ на комісію в токенах CATS, тому це не буде зайвим ні кому!

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ECP
ECP@Easy_Crypto_Projects

Все складне дуже просте...

13.3KПрочитань
0Автори
18Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається