Чому варто уникати цієї спекуляції

На біржі Gate.io з'явився премаркет Hamster Kombat, і я хочу розповісти, що це таке і чому туди краще не лізти.

Розумію, чому це викликає такий інтерес та ажіотаж - люди хочуть вже щось вивести з Hamster Kombat і продати за реальні гроші. Але відразу розстрою: поки що нічого вивести не можна. Те, що ми бачимо в додатку - ваш баланс і дохід за годину - це просто ігровий баланс, це не токени проекту Hamster Kombat, просто цифри, які поки мало що значать.

Що таке премаркет? Як він працює?

Премаркет - це спекуляція на активі, якого поки що немає, але який скоро з'явиться. Токенів Hamster Kombat поки немає, вони ще не створені в блокчейні, але вже відомо, що вони точно будуть.

Якась кількість токенів ми з вами (гравці) обов'язково отримаємо, але скільки - поки невідомо. І в цьому проблема. Є закрита інформація для інвесторів, що на аірдроп виділено 100 мільйонів токенів, але оскільки ця інформація не опублікована офіційно, вона може бути скоригована.

І тим більше я не знаю, скільки токенів отримаю особисто я і скільки ви. Укладаючи угоду на премаркеті, ви берете на себе зобов'язання, які повинні будете виконати після аірдропу та лістингу.

Наприклад:

Ви продаєте зараз на премаркеті 3000 токенів Hamster за 1000$. За це з вас попросять забезпечення (заставу). Одразу після дропу ви повинні будете свої токени закинути на біржу і передати покупцеві, тобто виконати угоду.

Що буде, якщо токенів вам видадуть менше?

Попадос! Вам доведеться купити їх за свої гроші і закрити угоду. Або ви просто втратите свою заставу.

Підсумок

Ми не знаємо, скільки будуть коштувати токени Hamster, скільки їх нам видадуть, скільки їх взагалі буде на ринку. Тому участь у премаркеті - це гра в рулетку з великою ймовірністю втратити свої гроші. Не раджу в це лізти.

Більше про Хом’яка в ➡ //Телеграм//

Хай Вм щастить!!!


Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Kot  Cripto  ©
Kot Cripto ©@korosticheva

146.2KПрочитань
3Автори
51Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • Frog Farm: Гарантований Заробіток чи Порожні Обіцянки?

    Привіт, криптоентузіасте! Ти перебираєш тапалки, щоб знайти ту, на якій можна гарантовано заробити? Тоді ти в потрібному місці! Впевнений, що ти вже бачив десятки подібних проектів, але головне питання завжди було одне: як я можу бути впевнений, що зароблю тут хоч щось?

    Теми цього довгочиту:

    Frog Farm
  • Fastmint фарминг для новачків! Заробляємо монети прямо в телефоні

    Фарминг криптовалют на смартфоні. Особисто я думаю, якщо це безкоштовно, чому б не спробувати? Можливо, на цьому щось вдасться заробити, а може і ні. Не знаю, я не маю грандіозних очікувань на цей проект, але він є потужним механізмом у світі маркетингу.

    Теми цього довгочиту:

    Fastmint
  • Затримка листингу TapSwap: що відбувається?

    Сьогодні, 1 липня, мав відбутися довгоочікуваний запуск токена TapSwap, про що раніше писали на Bybit Learn. Однак, станом на зараз, офіційних повідомлень про запуск та листинг немає, і дата листингу була відкладена. Розглянемо деталі та рекомендації щодо подальших дій.

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (3)

Бляха, я писав сюди довгий коментар і натиснув відправити. Мені запропонувало авторизуватися через Гугл. Я це зробив і коментар не з'явився. До сраки… Коротше, мМм.

Вам також сподобається