Мій ТОП 5 криптопроектів з датами лістингу в 4 кварталі 2024

Перший

SUI Wave Wallet ($Ocean)- це мій перший проект в який я приєднався. Перспектива велетенська, дроп в цьому кварталі. Токени роздає із своєї системи що місяця на 5-10$, але потрібно мати Sui на балансі. Я раніше скидав рефералам на комісію, але бачу це ніхто не цінував і забивали на збирання монет тому більше халяви не буде :)
В цьому пості я детальніше розкрив тему як і що треба робити

ПОСТ В Друкані


Поки писав статтю Sui знову роздали монет $SCA у своєму колесі фортуни та 0,5 SUI, на 5$ в сумі, приємно чому ж ні.

Посилання на проект

Другий

ZarGates Tower Defense - я є прихильником ТД ігор тому така штука мені зайшла на 100%. Стратегію гри я розробив сам тому що граю від початку!


Стратегія в цьому пості на Друкарні

Суть гри, вбиваєте монстрів , будуєте вежі і тримаєтеся як най довше. Потім зароблене золото тратите на купівлю білетів, зараз іде 4 сезон, за білети куплені в ньому буде розіграш додаткових NFT. В АМА сесії розказали що вже розробляють мета всесвіт, де можна буде скуплятися за токени які ви заберете з проекту. Ідейка супер,сапорт працює, все йде своїм ходом.

Посилання на проект

Третій

Hexacore - теж гра для заробітку, розвивається шалено, має інвесторів та інвестицій на 3+ мільони, непогано так ,як для бота в телеграмі.

Взагалі бот як вони кажуть це щоб роздати дроп, а основна їхня ідея це залучення активної ігрової аудиторії яку вони потім будуть переганяти на інші ігрові ресурси. Нам то таке, але монет дають добре,що дня + стейкінг

Детальніше про Hexacore в цій статті Друкарні

На фото можете бачити що добавили щотижневі завдання, та інвертар.

Посилання на проект

Четвертий

Harwest MOON -це майнер такий самий як і Near Wallet, це все замішано на одному блокчейні та мережі. Проте хочу виділити саме той момент що місяць тому було велике оновлення, і люди вже забрали свої NFT які зараз коштують в 10 Near(45$) і до 100 Near(450$), мені нічого не впало тому що пізно зайшов в проект, проте зараз у них уже є перший Token Drop.

Монет роздадуть всім користувачам які запросять мінімум 3 рефералів .
І такі дропи тепер будуть частими.
Детальніше про проект в цій статті

Посилання на проект

П’ятий

Near wallet - гаманець майнер в системі Near. Токені роздає постійно за завдання по свапах токені, та щей майните собі токен HOT який буде мостовим в цій системі!
Зараз ви можете також отримати дроп у токенах $GRA але уже в мережі BNB. Завдання прості тому раджу забрати собі частинку халяви!

Посилання на проект

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ECP
ECP@Easy_Crypto_Projects

Все складне дуже просте...

13KПрочитань
0Автори
17Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (1)

Стартувала тапалка від Binance.

Ось ловіть запрошували не посилання:

https://t.me/Binance_Moonbix_bot/start?startApp=ref_6587048952&startapp=ref_6587048952&utm_medium=web_share_copy

Вам також сподобається