Чи є життя поза “фейсбуком”?

Зображення взяте з https://static.espreso.tv/uploads/article/2501275/images/im-dt.common.streams.StreamServer.jpg

Вітаю, шановне товариство!

Дозвольте задати Вам “дурне” питання: “А Ви чули про соцмережі?“ Підозрюю, що багато хто покрутив пальцем біля скроні та зробив від здивування “очі по 13 копійок”.

Так. Про соцмережі чули всі. І не лише “чули”. Думаю, що більшість з нас зареєстрована (ну або колись була зареєстрована) як хоч в одній з наявних, а скоріш за все у 2-х чи навіть 3-х.

“Фейсбук”, “твіттер”, “інстаграм“, “ютуб“ тощо. Ці слова, як мінімум, чув кожен, але більшість все ж таки без проблем розуміє про ще йде мова…

Також, думаю, що не виникне майже ні в кого питань “що це таке?” якщо почує “вайбер”, “телеграм”, “вацап“ (пишу спеціально кирилицею, бо вухо не “бачить” як воно пишеться).

А що Ви скажете якщо я скажу (і навіть напишу, щоб виглядало ще “страшніше”), наприклад, “Mastodon“, “Plume“, “Pixelfed“, “Element (Matrix)“?

Хтось також зрозуміє про що я, але підозрюю, що більшість відповість щось типу того як у тій радянській комедії: “Не ругайся, Билли !“ (якщо тут є ті кому, як то кажуть, “35 +” то думаю, що вони чудово її згадають).

Так от. Є в мене задумка випустити декілька статей на цю тему. Так, я жодним чином не є “експертом” з отих вищенаписаних мною “матюків”, але деяку інформацію з цього приводу надати Вам, думаю, що зможу. А от “як Вам після цього жити” :) вирішуєте лише Ви…

Тож кому цікаво - приєднуйтеся…

Далі буде…

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
KhLVS
KhLVS@KhLVS

490Прочитань
13Автори
10Читачі
На Друкарні з 19 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається