Чому Блум є унікальним серед інших крипто ігор!

Доброго дня шановні криптани!
Коротко спробую пояснити чому BLUM такий важливий проект і звідки стільки хайпу (зараз це топ 2 тема в крипто іграх після Хомяків Hamster Combat).
!Головне це продукт який будує команда BLUM - а саме інтегрована в телеграм крипто біржа з простим і зрозумілим інтерфейсом.
Команда Блуму за колишні топ-менеджери найбільшої у світі біржи Binance, тому ці люди розуміють що вони роблять і як робити це добре.
Багато людей обходять крипту тому, що важають цей світ незрозумілим та складним, і саме цю проблему вирішує команда Блум будуючи юзерфрендлі криптобіржу.
Одразу спойлер для тих хто зайшов поклацати Блум на хайпі Ноткоіну та чекає лекгих грошей - шанси є завжди, але краще сприймайте це як гру.

Якщо ви все ж хочете заробити чи максимізувати шанси гарного доходу, то порада дуже проста - качайте рефералку (запрощуйте друзів). Реферальна система в Блум дуже гарна, а саме 10% за вашого прямого реферала, та 2.5% за кожного їх реферала.
Доречі для мене великий плюс криптоігор це саме можливість прокачати свої коммунікаційні навички для побудови реферальної системи, стимул створити криптоспільноту, тому що це найефективніший спосіб покращити шанси на гарні доходи с криптоігор і не тільки.


Якщо Ви ще не маєте інвайту, то в мене залишилось ще 4 вільних місця, сподіваюсь ви побудуєте гарну команду та отримаєте гарний дохід с проекту!
якщо потрібна допомога, консультація чи інвайти - @dvhn1 у телеграм

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
DV HN
DV HN@Och_Ohfx5yWGk1s

1.1KПрочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 29 травня

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається