Цікава NFT піраміда в телеграмі - GATTO

GATTO - це гра на TON, доступна в телеграмі.

На перший погляд звичайна гра, яка пропонує різні нагороди за активності, по суті навіть безкоштовна, але, насправді, за нею ховається піраміда, побудована на NFT маркетплейсі GetGems.

З досить високим порогом: для отримання пасивного доходу з піраміди, вам потрібно мати мінімум 500-600$. Інакше вам доведеться заходити в гру, брати участь у турнірах і годувати вихованця. Якщо ж у вас є легендарний вихованець від 3 покоління, ви будете отримувати 1 тон пасивно щотижня.

За поточним курсом це близько 20$ на місяць (4 тони = 20$), а мінімальна ціна на легендарного вихованця, яку я знайшов, - 590$ (115 тон). Отже, окупність дуже довга - 30 місяців. Але ви можете купити вихованця за 100 тон в яйці, і прокачати його самі. Так само, якщо ви прокачаєте вихованця до 4 покоління, ви будете вже отримувати не 1 тон на тиждень, а 2. Максимальна нагорода доступна на 10 рівні - 10 тон на тиждень. І це, до речі, не враховуючи подарунків, які ви отримуватимете щодня, але там уже вмикається рандом: 2% на випадання з подарунка від 1 до 3 тон, з одного улюбленця на день можна зібрати до 20 подарунків, а з такою ймовірністю на дистанції, ви зможете отримати цей приз 2 рази за 100 спроб, тобто 2 нагороди за 5 днів, кожна в розмірі від 1 до 3 тон.

Під час «магічних бур» шанс збільшується до 5%, а отримувати ви будете від 1 до 5 тон за виграшний подарунок. Виходить, що без урахування магнітних бур, маючи легендарного улюбленця 3 покоління, ви отримуватимете 4 тони на місяць (~20$) і близько 12 подарунків мінімум по 1 тону, якщо відкриватимете всі подарунки щодня, тобто 60$ додатково на подарунках, а це вже 80$/місяць. Через 7.5 місяців ви вийдете на повну окупність і матимете на руках легендарного улюбленця (ціна може впасти або зрости, але навряд чи сильно впаде, бо всі розуміють вигоду саме від цих улюбленців), і можете продовжувати майнити щомісяця по 16 тон +, або продати його одразу за поточною ціною, і отримати дохід приблизно в 100% (але залежить від ціни).

Враховуйте, що я порахував по мінімуму, тому що в подарунках вам може випасти БІЛЬШЕ 1 тона, що, найімовірніше, так і буде, але і не більш як 3 тони. Найімовірніше, на дистанції, ваша середня нагорода буде 1.5-2 тон за подарунок.

До слова, якщо ви не маєте можливості або не хочете інвестувати такі гроші, то я рекомендую просто спробувати безкоштовно:

1) Вам дадуть яйця на старті, мені дали 3 яйця, + ще одне за прив'язку гаманця. Качайте їх, створюйте нфт, продавайте. Мінімальна ціна на Getgems - 0.7 ton.

2) У турнірах може брати участь кожен, там бувають нагороди в тоні, навіть джекпот можна виловити

3) Буде дроп. Я думаю, що, враховуючи всю скритність пірамідальної схеми, і дорожнечу для гравців, вона протримається довго.

Обіцяють дроп, а умови дуже прості - дві будь-які транзакції в їхній грі. Це дуже дешево.

Наш телеграм-канал - ПОСИЛАННЯ

Реєстрація в грі - ПОСИЛАННЯ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
M
MillionCrypto@MillionCrypto

72Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 29 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається