Хайп на тоні +100% за 24 години

Зараз дуже швидко розкручується хайп на TON, який дає дуже багато прибутку.

І найцікавіше в ньому класне, що поріг входу дуже низький - 0.1 тона (за поточним курсом 0.5$)

Ось тут можна зареєструватися - ПОСИЛАННЯ

Грошей вже внесли понад 120к$, і там досить цікава механіка:

Найшвидше - купівля корму. Купуєш, чекаєш добу, лутаєш прибуток. Пакетів кілька і купити їх можна одразу всі: від 0.1 до 5 ton (5 ton нещодавно додали, думаю, будуть і дорожчі пакети, щоб більше грошей назбирати).Стейкінг: стейкаємо тони, отримуємо їхню монету, і, якщо пощастить, наприкінці ці монети можна буде продати

Я вніс теж мікро-деп, перший прибуток залутав і реінвестую, якщо пощастить - проєкт довго проживе, а я зрештою планую первісний деп зберегти, решту в основному реінвестувати. Ну, у мене, звісно, дуже маленький депозит, тож навіть якщо втрачу - не страшно.

Ще раз зазначу -- ЦЕ ПІРАМІДА, СКАМ У БУДЬ-ЯКОМУ РАЗІ БУДЕ. Але зараз платить гроші і прибуток значно вищий за будь-який хайп.

Прикол у тому, що мінімум 1/6 - це стейкінг, а за стейкінг ніхто нічого ще не отримує, тож вони звідси легко нових інвесторів оплачують. + ясна річ, що не всі виводять, думаю, що багато хто реінвестує. Потім, наприклад, вони можуть за рахунок реального лістингу монети вивозити нових клієнтів і розкрутити пірамідос до небес. Ну, це в теорії, на практиці вони вже завтра можуть заскаміти всіх :D Просто я пам'ятаю, як розкручували Bitconnect, які там прибутки люди робили, і це мені чимось нагадує бітконнект на стадії розвитку.

Ось мої скріни депів:

Телеграм-канал - Посилання

Реєстрація - Посилання

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
M
MillionCrypto@MillionCrypto

84Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 29 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається