Ціни найбільших криптовалют знизилися на тлі відтоку капіталу з ETF

Нестабільність на криптовалютному ринку посилюється. Минулої доби ціни на флагманські криптовалюти знизилися на 2–8% на тлі зростання волатильності ринку.

Курс знижується, незважаючи на приплив капіталу до спотових біржових біткоін-фондів. 23 липня інвестори вклали в них близько $44 млн, здебільшого у фонд IBIT від BlackRock. Вартість активів під управлінням біткоін-ETF зросла до $60 млрд.

Ethereum-ETF не підтримали ринок. Запуск дев'яти спотових біржових фондів на Ethereum 23 липня, начебто, мав надати ринку додатковий імпульс. Але після припливу капіталу $106,7 млн ​​у перший день торгів вже наступного дня, 24 липня, інвестори вивели $133 млн. Активи під управлінням Ethereum-ETF оцінюються в $9,5 млрд.

Інші найбільші по капіталізації криптовалюти, серед яких XRP від ​​Ripple, BNB від Binance, Toncoin (TON), Cardano (ADA) та Solana (SOL), загалом повторили рух біткоїну. Найсильніше в ціні впав Dogecoin (DOGE) - на 5,6%, до $0,12.

З топ-100 криптовалют із капіталізації за минулу добу найбільше зростання показало Flow (FLOW) — на 4,7%. Найсильніше за останні 24 години подешевшала Lido (LDO) — на 10%.

Трейдери втратили близько $290 млн. на ліквідаціях, за даними Coinglass. Примусово закрито понад 70 тис. позицій, більшість із яких — довгі позиції з BTC та ETH. Це означає, що трейдерам, які торгують із кредитним плечем, не вистачило коштів для їхнього забезпечення. Близько $83 млн ліквідацій припало на біткоїн. У криптовалюті Ethereum загальний обсяг ліквідацій сягнув $101 млн.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.7KПрочитань
0Автори
13Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається