📰 Digital-новини за останній тиждень

📰 Digital-новини за останній тиждень #щонового

🔸 Мінцифра планує додати у «Дію» штучний інтелект «Надія»

Міністерство цифрової трансформації почало вести переговори із Microsoft щодо інтеграції штучного інтелекту у «Дію». Він буде мати ім'я «Надія» і повинен буде зрозумілою мовою давати відповіді щодо отримання послуг та того як працює держава.

🔸 YouTube Music додає подкасти

Google оголосив, що подкасти з YouTube тепер доступні на YouTube Music. До речі, вам не обов'язково мати преміум-акаунт, щоб слухати подкасти в додатку.

🔸 Apple вже створила систему, що не дасть встановлювати сторонні додатки поза країнами ЄС

Apple додала в iOS 16.2 службу під кодовою назвою countryd. Як повідомляє 9to5mac, вона потрібна, для блокування програм та функцій iPhone за місцем розташування смартфона.

🔸 Clubhouse 2.0 чекали?

Компанія скорочує понад 50% штату й «перезавантажує» компанію. За словами засновників, оскільки світ відкрився після ковіду, багатьом людям стало важче знаходити своїх друзів на Clubhouse і вписувати довгі розмови в повсякденне життя. Тому вони зосередяться на «Clubhouse 2.0».

🔸 Тікток зробив генератор цифрових аватарів

Ви завантажуєте від 3 до 10 своїх фотографій, а програма генерує для вас до 30 аватарів на вибір. Думаю, саме час замінити свою світлину на щось трендове 🔥

https://t.me/golovco

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Денис Ковальчук
Денис Ковальчук@den.kovalchuk

309Прочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Мінцифра планує додати у «Дію» штучний інтелект «Надія»

Я капець як не впевненный в доцільності цієї ідеї. чи можна гарантувати правильність відповідей ШІ від імені держави? навряд

Вам також сподобається