DOGS | Чим старший ваш Telegram-акаунт, тим більше токенів ви отримаєте

Що таке DOGS?

DOGS – це мем-токен, розроблений на мережі TON в телеграмі. Унікальність цього мемкоіну полягає в тому що за цим проектом стоять розробники NOT та TON а також Павло Дуров. Завдяки цьому, користувачі Telegram мають можливість безкоштовно отримати DOGS-токени.Також на сайті CRYPTORANK ви можете переглянути що токен буде ліститися скоріш за все на біржі Binance тому що біржа викупила велику частину токенів!

Як отримати токени DOGS?

  1. Активуйте бота: Перейдіть за посиланням у наш телегра та знайдіть пост про DOGS, там буде реферальне посилання по якому можна приєднатися (наш Телеграм)

  2. Перевірка акаунту: Бот перевірить, як довго ви користуєтесь Telegram і чи маєте преміум підписку.(Наявність username є обов’язковим, його можна добавити в налаштуваннях акаунту телеграм)

  3. Отримання токенів: Після перевірки бот автоматично нарахує вам DOGS-токени.

Лістинг та торгові платформи

DOGS вже анонсований на таких популярних криптобіржах, як BingX та Binance. Запуск монети на біржах планується наприкінці липня. Крім того, DOGS вже доступний на попередніх продажах на біржі Bitget.



Щоб не пропустити останні новини про DOGS і дізнатися про нові проєкти, обов’язково підпишіться на мій Telegram канал: Easy Crypto Projects

Підпишіться на наш канал та аккаунт Друкарні,якщо вважаєте цю статтю корисною для себе.
Особлива вдячність за реакції нижче, це допомагає нам ставати кращими🤝

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
ECP
ECP@Easy_Crypto_Projects

Все складне дуже просте...

13KПрочитань
0Автори
18Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається