DTEK частина 2

Продовжуємо про DTEK та його відношення до працівників компанії.

Як я писав в минулій частині зарплатню не підіймали 2 роки. Кормили обіцянками, що мають підняти в травні 2023 року. От прийшов травень і знаєте що? А нічого нікому не підняли, принаймні простим монтерам а знаєте чого? Та просто. Були чутки, що вже узгодили якесь підняття але його завернув генеральний директор DTEK Київ, Бондарь. Чому? Ми не знаємо.

Є ще одна ситуація, є в нас така служба, кабельщики, ви можете їх бачити на вулицях міста як людей що копають та ремонтують кабельні лінії в землі, не важливо дощ, сніг, зима чи літо, вони мають це робити, в багнюці і як би це складно не було. Це сама не благодатна робота на мою субʼєктивну думку, а знаєте чого? Вгадайте яка в них заробітна плата, от не читайте далі а просто подумайте, скільки мають отримувати люди за таку роботу, подумали? 13000 гривень🫠 і це при тому що вам можуть зателефонувати в 3 ночі і сказати приїхати на роботу тому що вилетів якийсь дуже важливий кабель і треба терміново його ремонтувати, грошей звичайно вам ніхто не дасть, 1-2 дні відгулів хіба що.

Перейдемо до наступного ідиотизму, знову на прикладі кабельщиків.

Вони є аварійною службою, тобто щось зламалось поїхали відремонтували, звичайно щось є що стоїть давно, не настільки важливе, воно може почекати тому що треба відремонтувати або зробити щось важливіше.

Але, аварійній службі вписали такий собі план ну щось типу плана, що він значить, якщо загадати минулий мій допис то в DTEK діє система премії 35% постійно якщо ніде не лажаєш але не тут, тому що є план, за відремонтований кабель або якусь роботу тобі ставлять відмітку і тобі треба скажімо 20 відміток щоб отримати 35% або який інший відсоток премії. Тепер нюанс, а якщо відремонтовані всі кабеля? Або дуже складний кабель, складене місце розкопки? Є багато факторів і вони звичайно ж не враховуються, не зробив 20 відміток, сиди без премії.

Звичайно бувають ситуації коли премія в кабельщиків може бути і 100% але на мої памʼяті я чув таке 1 раз.

Перепрошую за помилки, приболів, температура.

Якщо людям буде цікаво, буду писати далі👌

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Монтер
Монтер@monter

66Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 26 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається