Готель Газбін: Архангел Михаїл

автор: @koko_iep (X)

Вигляд та сприйняття Архангела Михаїла серед фанатів доволі сильно змінювався протягом існування всесвіту Готелю Газбін, при цьому він без змінно відіграє важливу роль у фанатських теорія.

Так після виходу пілотної серії Готелю, основою його сприйняття став фан-фік “Hazbin Hotel: Journey to the Light”(немає у вільному доступі) згідно якого Михаїл пережив значну еволюцію як архангел і лідер Небесних Доброчесностей. Він розвивався від строгої і відокремленої фігури до воїна з великими якостями. Хоча його самовпевненість і відданість Богу та родині залишалися непохитними, Михаїл також проявив важливі якості емпатії та розуміння під час космічних подорожей з братами. Ця трансформація зробила його захисником людства та Неба, підкресливши його різноманітність як особистості, від серйозності на полі бою до грайливого настрою в побуті. Він став одним із найбільш цікавих і багатогранних персонажів у всесвіті Hazbin Hotel: Journey to the Light.

Щодо зовнішності, Михаїл виділяється серед архангелів своїм майже драконічним виглядом. Величезний зріст, розкішний покрив золотистої шерсті, бархатистий персиковий відтінок обличчя і характерні роги на вершині голови роблять його неперевершеним. Його царська одежа з зірковим малюнком і величезні крила з чистого золота додають йому небесного вигляду і підкреслюють його особливе походження.


Зараз же концепт Михаїла кардинально змінився. Він - лідер і головний тактик Небесної армії, захисник і натхненник хоробрості. Не дуже вправний у володінні магією, його навички полягають у використанні сили і зброї, спеціалізуючись на майстерності в володінні мечем.

Створений як дитина, Михаїл є другим створінням Бога у Ері Порожнечі. Спочатку він був створений з метою захисту та супроводу своєї сім’ї. З тих пір він вбачає себе захисником своїх братів і виступає як старший брат для них. Незважаючи на те, що він воїн і переніс важкості своїх перших часів, він дуже спокійний, зібраний і м'якомовний. Його найглибший бажання - жити спокійним життям, оточений своїми близькими. У нього є ненависть до пекельних створінь, він вважає їх причиною гріховного падіння людей за життя. Перш за все, Михаїл отримав ангельську подобу, він представлений у вигляді високого(трішки вищого за Люцифера або на його рівні), стрункого чоловіка з гарною фізіономією, яка може варіюватися від виразної суворості до вишуканої чарівності. Його волосся, зазвичай світлого кольору, може мати золотистий відтінок. Що стосується одягу, Михаїл носить вишукані та стильні костюми, що підкреслюють його зовнішність. Часто він вбирається в біле або світлі відтінки, що підкреслюють його образ. Фактично він виглядає як близнюк Люцифера.

вгадайте хто є хто?

Стосовно ставлення Михаїла до Люцифера теж відбулися зміни. До падіння його падіння, Михаїл вважається найдружнішим ангелом, а саме вигнання Люцифер також болісно вдарило і по ньому. Після падіння він вже не вважає свого брата беззаперечно винним(як це було колись) та відчуває певне співчуття до нього та незважаючи на минуле і теперішній статус Люцифера, має певне бажання знову його побачити. Люцифер також відчуває такі бажання, але в одночас має образу на нього.

авторство @reminoaa

Друга ж фанатська версія говорить що між ними завжди була певна конкуренція і їх взаємовідносини були досить холодними. А при звільнені зла Михаїл був одним з ініціаторів вигнання Люцифера та організації щорічного винищення в пеклі.

Ставлення Михаїла ж до Чарлі в основному пророблено в першій теорії. Він відноситься до неї як добрий дядько та намагається певною мірою допомогти їй з її проєктом. Та ставиться до нього з насторогою боючись за безпеку раю. Також фанати вважають що саме Чарлі стане причиною зустрічі Михаїла та Люцифера.

авторство sina_mona

Загалом розглядаючи фанатські теорії та його місце у релігійних писаннях, можна зробити висновок що Архангел Михаїл це персонаж продуманий на середньому рівні із певними розбіжностями у погляді фанатів Газбіну, але він має високу ймовірність появитися у наступних сезонах готелю чи в супутніх серіалах.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Рептилоїд
Рептилоїд@KfEwL3y2jlJrTmf

27Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 28 березня

Вам також сподобається

  • Про шо Готель Хазбін?

    Про що воно і чого на просвітницькому каналі оце оглядати серіали? Коротко, бо час від часу можна собі дозволити відпочити (і вам, і собі) від складних соціально-економічних проблем і подумати про сенси в художніх творах.

    Теми цього довгочиту:

    Готель Газбін
  • ~Блакитні окуляри~

    Мені сказали додати короткий опис (до 140 символів), а я й не знаю що сказати...Думаю, що побажати вам смачного чаю буде цілком доречно:)

    Теми цього довгочиту:

    Вірші

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається

  • Про шо Готель Хазбін?

    Про що воно і чого на просвітницькому каналі оце оглядати серіали? Коротко, бо час від часу можна собі дозволити відпочити (і вам, і собі) від складних соціально-економічних проблем і подумати про сенси в художніх творах.

    Теми цього довгочиту:

    Готель Газбін
  • ~Блакитні окуляри~

    Мені сказали додати короткий опис (до 140 символів), а я й не знаю що сказати...Думаю, що побажати вам смачного чаю буде цілком доречно:)

    Теми цього довгочиту:

    Вірші