Гроші в матриці долі | Грошовий канал 💰 Або як знайти своє прибуткове джерело доходу 💵 ( потрібна лише дата народження)

Хочеш відкритий грошовий потік, займатися улюбленою справою в гармонії ? Ось спосіб 👇🏼💵

👩🏻‍💻ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ПЕРЕХОДЬ У ТЕЛЕГРАМ https://t.me/taro_ixx

💎Середній аркан під знаком долара (на прикладі - 5) - професії, сфера успіху, ваш потенціал

Пропрацювавши матеріальну карму і грошовий канал ви поринете в потік фінансового достатку.

Розшифровка енергій на грошовому каналі👇🏼

1 Аркан - "Маг" Людина - лідер, досягає успіхів у сфері фінансів, головне - поставити мету та активно йти до неї.

Кармічні завдання: Постановка амбітних цілей, віра у себе, активні дії, використання творчості.

2 Аркан - "Жриця" Важливо навчитися балансу між духовним та матеріальним.

Кармічні завдання: Постійне навчання та інтуїтивний підхід. Будьте спокійними та холоднокровними. Займайтеся спортом, створюйте пасивні джерела доходу. Прибрати плітки, лінь та безвідповідальність.

👩🏻‍💻ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ПЕРЕХОДЬ У ТЕЛЕГРАМ https://t.me/taro_ixx

3 Аркан - "Імператриця" Аркан, схильний до достатку, гроші приходять через жіночі сфери діяльності або через жінок, залучених до бізнесу (кухар, салони краси, жіночий одяг і т.д.)

Кармічні завдання: Прийняти у собі жінку/уникати конфліктів із нею. Прагнення достатку, допомога нужденним. Перестаньте заощаджувати на собі, підвищуйте свою норму життя. Прибрати жорстокість, запальність та агресивність.

4 Аркан - "Імператор" Енергія лідера, гроші надходять через чоловічі сфери діяльності. Чоловікові працювати на своїй мужності, жінці приймати чоловіків такими, якими вони є, уникати конфліктів з ними.

Кармічні завдання: Керівна посада, відповідальне ставлення до грошей і життя загалом, холоднокровність. Якщо щось не вдалося, спробувати знову. Налагодити стосунки з батьком, чоловіками загалом, навчитися йти на компроміси. Прибрати жорстокість, запальність та агресивність.

👩🏻‍💻ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ПЕРЕХОДЬ У ТЕЛЕГРАМ https://t.me/taro_ixx

5 Аркан - "Ієрофант" Гроші приходять лише через законну діяльність, через отримання/передачу нових знань (все, що пов'язане із цифрами, аналітикою, наставництвом).

Кармічні завдання: Постійне навчання та виключно чесна, законна робота. Активне застосування здобутих знань. Пропрацювати невпевненість у собі.

🤍6 Аркан - "Закохані" Необхідно справді любити свою роботу, вибирати професію серцем. Гроші приходять через спілкування з людьми та довірчі стосунки (все, що пов'язане з красою та мистецтвом, спілкування з людьми).

Кармічні завдання: Творчий підхід, розуміння своїх бажань, довіра інтуїції. Не можна відмовлятися від кохання на користь кар'єри. Вкладайтесь у рекламу, налагоджуйте зв'язки з людьми. Навчіться любити себе та приймати подарунки.

👩🏻‍💻ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ПЕРЕХОДЬ У ТЕЛЕГРАМ https://t.me/taro_ixx

🚘7 Аркан - "Колісниця" Енергія справжнього лідера. Гроші приходять через професії, пов'язані з транспортом чи спортом. Повинні бути постійні пересування, відрядження.

Кармічні завдання: Постійний рух та дисципліна. Необхідно бути активним, ставити чіткі цілі та обов'язково покроково досягати їх. Навчитися працювати у команді, бажано вести власний бізнес – працювати на себе. Пропрацювати агресію, нетерпимість, лінь, страх пересування.

⚖️8 Аркан - "Справедливість" Стабільна робота, робота з документами, винятково законна діяльність. Брати = віддавати. Добре підходять професії, пов'язані з пошуком справедливості.

Кармічні завдання: Навчитися розуміти причинно-наслідковий зв'язок. Не можна брехати, вести нелегальну діяльність, порушувати домовленості. Довіряйте своїй інтуїції, шукайте мирний вихід із будь-яких проблем. Не вірте всім поспіль.

💎Наступні частини в профілі

Більше про матрицю долі знайдете у телеграм каналі    https://t.me/taro_ixx

ЗА ОСОБИСТИМ РОЗБІРОМ МАТРИЦІ ТАКОЖ ЗВЕРТАЙТЕСЬ У ТЕЛЕГРАМ🤍☝🏻

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Матриця долі / Таро🪬
Матриця долі / Таро🪬@taro_ixx

БІЛЬШЕ В ТЕЛЕГРАМ🔥

3.4KПрочитань
0Автори
3Читачі
На Друкарні з 13 лютого

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається