Hamster Kombat: гайд по web3 грі. Лістинг монети вже незабаром

Зміст
Hamster Kombat

Hamster Kombat - безкоштовна web3 гра, яка інтегрована в Telegram-бот.

Стартувала 25 березня 2024 року. Почала наберати свою популярність через можливість отримати в майбутньому безкоштовні крипто монети.

Механіка гри: тапати (клікати) на хомʼяка та отримувати віртуальні монетки, які майбутньому будуть конвертовані в крипту. За внутрішньоігрові монетки можна купити картки пасивного доходу (не треба тапати хомʼяка, а монетки автоматично будуть додаватися на баланс).

Чому виникла така популярність?

Трохи більше тижня назад (16 травня) відбувся успішний лістинг монети Notcoin, яка тапалася в схожій грі в Telegram-боті. Користувачі, які грали в гру раніше, змогли отримати Notcoin і при бажанні продати і отримати гроші.

Тому багато, хто вважає, що схожий шлях чекає і гравців гри Hamster Kombat, тому приєднуються і тапають хомʼяка.

Як грати, щоб за кілька днів досягнути максимального результату

Рівні та перший день в грі

Перший день в грі

У грі є 9 рівнів. Перший рівень - Bronze (1/9), але якщо ви скористаєтеся реферальним посиланням, то отримаєте для звичайного Telegram +5000 монеток - і це перекине вас на рівень Silver (2/9) зразу, а якщо ви маєте Telegram Premium, то отримаєте +25000 монеток - і це перекине вас на рівень Gold (3/9) зразу.

Реферальне посилання на бота є в моєму Telegram-каналі.

Рівні: (1/9) Bronze - від 0 монеток, (2/9) Silver - від 5 000 монеток, (3/9) Gold від 25 000 монеток, (4/9) Platinum від 100 000 монеток, (5/9) Diamond від 1 000 000 монеток, (6/9) Epic від 2 000 000 монеток, (7/9) Legendary від 10 000 000 монеток, (8/9) Master від 50 000 000 монеток, (9/9) Grandmaster від 100 000 000 монеток.

Коли досягаєте значення - переходите на новий рівень, але якщо потратите монетки, то рівень залишається.

Механіка перша: тапання на хомʼяка

Тапання

Ви можете тапати на хомʼяка. Можна використовувати кілька пальців (залежить від чутливості вашого екрану телефону). Я тапаю 3 пальцями, хоча можна хоч і пʼятьма, але мені так менш зручно, повільніше, тому це оптимально. Для деяких телефонів максимально тільки 2 точки тапа (2 пальці), але не сумуйте. Бо насправді найважливіше - це карточки і пасивне нарахування монет. А щоб стапати всю енергію хоч 2, хоч 3 пальцями, вам треба всього 2-3 хв.

На рівні Silver у вас буде 1500 енергії та +2 монетки за тап. З кожним рівнем буде додаватися плюс +1 монетка до тапу і +500 енергії. Але ви можете додати їх і раніше, купувши за монетки, які натапали.

Для цього натисніть 🚀 Boost (ракетка справа внизу від хомʼяка).

🚀Boost

Два нижні вибори (Multitap, Energy limit). Їх можна прокачувати кілька раз. Але насправді вам треба це тільки на перший рівнях, щоб було простіше тапати. Ціна збільшується з рівнем.

В цьому ж меню є вибір:

⚡️Full energy - кнопка дозволяє 6 раз в день повнити безкоштовно енергію до максимуму, але працює раз в 60 хв.

Розбераємо верхню панель

Верхня панель (справа наліво): Ціна монеток тапа (Earn per tap), Скільки треба монеток до наступного рівня (Coins to level up), Пасивний прибуток в годину (Profit per hour).

Механіка друга: Пасивний прибуток в годину

Пасивний прибуток в годину - це основа, бо багато не натапаєш. Щоб він працював треба купити картки за натапані монетки в вкладці Mine (іконка кірки - друга зліва в нижньому меню).

Вкладка Mine

Як вибрати, що купити? Дивіться на співвідношення між ціною за карту і додавання до прибутку в годину.

На перший етапах я купляла картки, які були до 10 монеток за +1 монетку в пасив. Тобто співвідношення менше, ніж 1:10 (монеток в пасив за годину : ціна картки), потім вже купляла 1:10, потім 1:15, потім 1:20, потім 1:30, 1:40, 1:50, 1:100 …

Одну і ту ж картку можна купляти багато раз, але її рівень (lvl) росте і ціна з кожним рівнем все не вигідніша.

Тут за +1 монетку пасиву іде вже 170 монеток ціни, і на перший етапах я б таку покупку не здійснювала з таким співвідношенням (1:170), але коли рівень буде високий такі картки доведеться купляти

Я бачила в інтернеті публікації зі списками вигідних карток. Але суть в тому, що будь-яка найвигідніша картка, куплена 4-5-6 раз стає вже не вигідною проти картки 0-1-2-3 рівня. Тому потрібно рахувати, що вигідно, а не користуватися списком.

Частина карток закрита на початку, щоб їх купити треба виконати умови: або запросити певну кількість друзів (ваше реферальне посилання можна знайти нижньому меню - третя іконка 👥Friends, крім відкриття карток ще є бонусні монетки за запрошення), або купити інші картки до певного рівня (зазвичай до такого, де вони вже дорогі по співвідношенню, але я все ж рекомендую відкривати нові картки, купуючи дорогі картки, бо ви зможете потім купити нововідкриті картки, які будуть дешеві, є все ж певна стратегічна вигода).

Пасивний добуток монеток зупиняється, якщо не заходити в гру більше 3 годин.

Чому потрібно прокачувати пасивний дохід в годину?

Рейтинг гравців

Чи можна натапати багато монеток? Так. Навіщо ж монетки тратити на картки.

На кінцевий результат гри буде впливати не лише загальна кількість монеток, а і пасивний дохід в годину і рівень хомʼяка.

Як доказ цього: рейтинг гравців зазначається за прибутком в годину, а не кількістю монеток. Топові гравці в рейтингу мають більше, як 1 млн монеток в годину в пасиві.

Механіка третя: Щоденні нагороди і список завдань за бонуси

Вкладка Еarn

В нижньому меню є ще одна вкладка важлива на перший етапах, а саме: 🪙🪙Earn (четверта іконка в нижньому меню).

Тут ховаєються щоденні нагороди (🗓️Daily reward). 1 раз в день можна отримати бонусні монетки. Чим більше днів підряд заходиш - тим більше нагорода (максимум 5 млн монеток).

Щоденні нагороди

Також по 5 тис монеток можна отримати, підписавшись на їх телеграм канал чи x мережу (твітер).

Натискаєш приєднати (переходиш по посиланню), а потім перевірити підписку

І ще є бонус 25 тис монеток за 3 друзів.

5 тис монеток дають за вибір біржі. Суть гри, що хомʼяк - це CEO (директор) криптобіржі, і тому треба вибрати біржу зі списку (наприклад, я вибрала Binance). Для цього за головному екрані тиснемо на кпопку Choose echange (вона напроти вашого імені справа).

Вибір біржі кнопка

Після вибору буде зміна хомʼяка на логотип. Тому заходимо на вкладку 🪙🪙Earn (4-та нижне меню). І можемо вибрати відповідний пункт з завдань і відмінити, щоб отримати бонус.

Відмінити, що вибрав біржу, щоб отримати бонус

Механіка четверта: шукай щоденне комбо і отримуй плюс 5 000 000 монеток

Daily combo

У трьох карточка (можуть бути буть-де - всі 4 вкладки, включаючи Спеціальні (Specials)) призові хомʼяки. Витягнути їх абсолютно реально.

В перший день мені не вдалося. Але в другий вони самі випали, коли кількість монеток буде збільшуватися, і ви будете розвивати пасивний дохід, то, купуючи картки їх, реально витягнути. А купувати картки ви будете всі підряд.

Єдина причина, в якій у вас може не вийти, це хомʼяк в закритій від вас картці (тому відкривайте всі по максимуму, але все ж є картки, де треба запрошувати аж по 9 друзів, що по моїх мірках не дуже реально).

Комбінація одна в усіх. Ви можете домовитися з друзями і підсказувати одне одному, або самому перебрати всі картки.

Є ще можливість подивитися в інтернеті (є люди, які публікують комбо у себе в каналах). Я теж по можливості публікаю в себе в каналі: https://t.me/+MP5PdFdmYBU2Zjky

Насправді витягнути комбо важко лише вперше, бо у вас недостатньо монет, щоб купити все, але воно вам супер треба, що це аж 5 000 000 монеток.

На трохи вищих рівнях ви можете купити всі картки, і отримати комбо. Але це баланс швидко нарушується, бо після певного рівня ціна карток така велика, що, шукаючи комбо, треба потратити більше 5 млн монеток, і вам воно вже не дуже і треба.

Daily Combo
Ціна картки Licence UAE рівня 16 дорівнює 3,62 млн монет, чи є вигода шукати комбо на таких цінах карток сумнівно

Питання про мову. Чи можна змінити мову з англійської?

На жаль, гра немає версії на українській мові. Я граю на англійській. Але ви могли бачити в інтернеті - скріни екранів російською. Так, гра є російською.

Якщо у вас мова Telegram була українська, то бот з грою буде англійською, якщо мова Telegram була російська - то російською.

Тому якщо у вас гра завантажилася на англійській, а ви зовсім її не знаєте, то спробуйте змінити мову телеграму в налаштуваннях на російську для зручності.

Надіюся вам сподобалася стаття:)

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Victoria Ovdiienko
Victoria Ovdiienko@victoria.ovdiienko

6.4KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається