Публікація містить рекламні матеріали.

Happy Monday запускає нову хвилю тижнів маркетингу — Marketing Week 2.0

Платформа з розвитку кар'єри Happy Monday продовжує тематичні тижні професій — ініціативу, що об’єднує кваліфікованих кандидатів та компанії, які шукають таланти. Цього місяця проєкт присвячений сфері маркетингу. Marketing Week 2.0 триватиме з 23 до 27 вересня.

Що таке тижні професій?

Happy Monday вже 6 років знайомлять кандидатів із прогресивними й свідомими компаніями. Проте класичний процес пошук роботи може бути довгим і складним, а в результаті не завжди вдається дізнатися про компанію саме те, що дійсно важливо. Тож команда платформи вирішила прискорити цей процес і запустила тижні професій для інтенсивного знайомства кандидатів з компаніями та їхніми можливостями в обраній сфері.

Для кого буде корисним Marketing Week 2.0?

Цього разу тижні професій присвячені сфері маркетингу. В межах ініціативи на платформі зберуть вакансії та можливості в контенті, копірайтингу, комунікаціях, digital marketing, PR, SEO, ASO, SMM тощо. Тож чекають на маркетологів незалежно від кваліфікації та напряму роботи. Кожен спеціаліст від джуна до синьйора знайде для себе щось цікаве.

Що буде відбуватися?

Протягом тижня Happy Monday на лендингу ініціативи будуть розповідати про компанії та їхні вакансії, проводити вебінари з найкращими фахівцями галузі та ділитися корисними матеріалами.

На учасників Marketing Week 2.0 чекають:

  • добірка найактуальніших вакансій, які наразі шукають своїх кандидатів;

  • два вебінари, на яких можна буде познайомитись з компаніями, дізнатися, як влаштований їхній відділ маркетингу, які можливості зараз є та поставити всі свої запитання;

  • матеріали, поради, історії та відповіді на запитання про карʼєру в маркетингу і все, що з нею повʼязано.

Всі компанії-учасниці Marketing Week 2.0 погодилися надавати пріоритет у розгляді резюме кандидатам, що прийдуть до них під час тижня маркетингу.

Як зареєструватися?

Тиждень маркетингу пройде з 23 до 27 вересня. Щоб не пропустити всі події й вакансії в межах ініціативи, потрібно зареєструватися на лендингу ініціативи.

Як долучитися компаніям?

Переходьте на лендинг ініціативи, щоб дізнатися про всі переваги, переглянути компанії, які вже брали участь в тижнях професій та почитати їхні відгуки.

Happy Monday також підготували кілька вигідних пропозицій участі, з яких ви можете обрати найзручнішу. Щоб отримати деталі та забронювати місце, обовʼязково заповніть форму реєстрації на лендингу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Olha Pastushchuk
Olha Pastushchuk@fQJYw4iU3TN5BQH

5Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 3 вересня

Більше від автора

  • В Україні запустили подкаст про старт на фрилансі для молоді

    Аби підтримати тих, хто на початку цього шляху, платформа з розвитку кар’єри Happy Monday та агенція інновацій Center42 запустили подкаст «GIGантські можливості» для активної ініціативної молоді, яка шукає перші можливості для професійної реалізації і заробітку на фрилансі.

    Теми цього довгочиту:

    Фриланс

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається