HYPER - нова унікальна 3D гра в Telegram

HYPER — це унікальна гра в Telegram з приголомшливою графікою, яка явно свідчить про значні інвестиції. Гра щойно вийшла, і зараз триває перший сезон, у якому гравці можуть формувати квитки.

➡️ Посилання на гру в телеграм каналі: Заробіток без вкладень , приєднуйтесь

Що потрібно робити у грі?

1. Вхід у гру: Спочатку зайдіть у гру та візьміть кирку.

2. Видобуток монет: Використовуючи кирку, видобувайте монети з лутбоксів, розбиваючи ящики.

3. Правильні удари: Звертайте увагу на шкалу праворуч. Найкраще завдавати ударів, коли бігунок на шкалі знаходиться на позначці 4. Якщо складно потрапити на 4, спробуйте тапати, коли повзунок на позначці 2.

Ці дії допоможуть вам ефективно збирати ресурси та прогресувати у грі.

Запрошуючи друзів у гру, ви отримуєте додаткові монети. Чим більше друзів приєднується за вашим запрошенням, тим більше монет ви заробляєте. Це стимулює залучення нових гравців і дає можливість швидше просуватися в грі.

У персонажа також є певний запас енергії, який витрачається при купівлі та відкритті лутбоксів. Енергія автоматично поповнюється кожні 8 годин, що дозволяє гравцям регулярно повертатися до гри і продовжувати видобуток монет.

Зароблені монети витрачаються на покращення генератора. Це дозволяє підніматися на нові рівні, а також дає шанс виграти лотерейні білети від 1 до 5, за якими нараховується AirDrop. Чим більше квитків, тим вищий шанс на перемогу.

Покращення генератора також збільшує запас енергії, що дозволяє обійти 8 годин очікування для поповнення енергії. Однак, перед отриманням додаткової енергії необхідно витратити вже доступну енергію.

Незабаром вийде 2 сезон. Чекаємо?

➡️ Посилання на гру в телеграм каналі: Заробіток без вкладень , приєднуйтесь

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ivan info
Ivan info@Ivan_info

Новинки Telegram mini apps.

8KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається