Dragon | Новая тапалка в Telegram для зарабітку токену DRGN

Dragon нова тапалка для заробітку токена DRGN (Dragon coin).

У грі можна заробити токен $ DRGN до його лістингу на біржі (ранній доступ). Лістинг цього токена має пройти на біржі Phemex (дата лістингу поки що не відома).

➡️ Посилання на гру в телеграм каналі: Заробіток без вкладень , приєднуйтесь

Гра-тапалка Dragon має повністю класичний вигляд та функціонал. Добре оформлена та інтуїтивно зрозуміла.

DRAGON | НОВАЯ ТАПАЛКА | БЕЗ ВЛОЖЕНИЙ - YouTube

У грі можна прокачати 3 навички: кількість очок за один клік по екрану (значно збільшує видобуток монет при прискоренні), збільшення обсягу енергії, що накопичується, і швидкість відновлення енергії.

У Dragon, протягом дня, є безкоштовні прискорювачі. Також безкоштовно можна поповнити обсяг енергії (3 рази на добу).

Можна купити робота (коштує дуже дешево 20 000 монет), який за Вас добуватиме монети поки Ви поза грою.

У дорожній карті проекту позначені три фази розвитку.

1 фаза - фаза гніздування

У цій фазі гри нам буде доступний сам процес заробляння монет шляхом тапання по екрану. Також буде доступно завдання, де ми зможемо заробити додаткові токени.

Після досягнення певних етапів гри Вам стане доступна функція, де Ви зможете свої зароблені токени $DRGN перетворити на Dragon NFT. Ці Dragon NFT можна буде зберігати у своїх гаманцях або торгувати ними на будь-якому вторинному ринку. Тим самим, ще до лістингу токена отримувати прибуток за свою працю.

2 фаза - фаза інкубації

У цій фазі гри, окрім заробляння токена методом тапання по екрану, вся увага буде привернута до кланів. Буде активна боротьба за лідерство як у клані, так і серед кланів. Більш слабкі клани поглинатимуться великими кланами. Поки що не залишаться найсильніші. Від статусу клану залежатиме і Ваш дохід. Тому що основний дохід токенів $ DRGN буде розподілятися серед кланів. І чим крутіший клан, тим більше отримуватимуть його учасники.

3 фаза - фаза вилуплення

У цій фазі гри всі, хто не продав свої Dragon NFT, зможуть вкласти їх у ферму клану (стейкінг). І той клан у якого буде найбільше NFT, буде найсильнішим. Сильний клан отримуватиме більше токенів $DRGN.

Ви і далі зможете щодня видобувати Dragoncoins, а також виробляти Dragon NFT, які можуть бути розміщені на фермі клану (стейкінг) або продані на вторинному ринку.

Про токен та призи

Проект токена $DRGN лунатиме протягом року. З кожним місяцем кількість токена, що роздається, тільки зменшуватиметься. Після роздачі всіх токенів проект перейде в нову фазу, в якій розробники обіцяють незабутні веселощі.

Слід зазначити, що розробники протягом усіх трьох фаз гри обіцяють багато приємних заходів із роздачею токена. Особливо помічено, що добрі призи отримають ранні користувачі. Тож чим раніше Ви приєднаєтесь до гри, тим більше заробите.

Почати грати: https://bit.ly/3WTGHwt

➡️ Посилання на гру в телеграм каналі: Заробіток без вкладень , приєднуйтесь

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ivan info
Ivan info@Ivan_info

Новинки Telegram mini apps.

8KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

  • HYPER - нова унікальна 3D гра в Telegram

    HYPER — це унікальна гра в Telegram з приголомшливою графікою, яка явно свідчить про значні інвестиції. Гра щойно вийшла, і зараз триває перший сезон, у якому гравці можуть формувати квитки.

    Теми цього довгочиту:

    Телеграм Бот
  • Notcoin 2 фаза: що робити і як грати

    З'явилася друга фаза NotCoin 2.0, на яку ми так довго чекали. Давайте розберемося, як прокачуватися в нашому улюбленому боті, щоб заробляти більше ноткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Онлайн Заробіток

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Біржа москалів на яку потім будете виводити. На власника токена відкрито справу за махінації під час лістінгу. Можливо заробити на продажу НФТ. Без виводу на біржу.Не забувайте крипта це ризик.

Вам також сподобається