Заробляємо на нейромережі

Насамперед необхідно розібратися з усіма цими хостингами, доменами і що таке CMS взагалі. Потім створити контент-план і список тем на статті за обраною темою.

Підбирати тему для сайту можна будь-яку, але найкраще спиратися на те, що більш затребуване, наприклад "фінансові журнали", у них можуть розповісти про інвестиції та добірки бізнес-ідей на певний рік або сезон, і туди ж запхати добірки МФО.

Найголовніше те, що весь трафік буде органічним з пошуку, і те, що він буде йти за вашими посиланнями, які будуть переходити взагалі на всі матеріали.

Ваші матеріали, зі свого боку, також повинні будуть перелінковані, щоб ваш гість пройшов мінімум 3-5 сторінок вашого сайту, і в підсумку знайшов те, що йому найбільше потрібно. Усе це з часом працюватиме пасивно. Статті індексуватимуться, люди день і ніч лазитимуть вашим сайтом, а ви отримуватимете гроші на рахунок за їхні покупки/замовлення та інше...

Почнемо

Зараз є купи ШІ, які генерують безкоштовно тобі будь-який сайт під будь-які завдання, тому ось тобі список корисних нейромереж, які зроблять з твого сайту цукерку

Вкладення на рекламу вам не знадобляться, але на утримання домену та хостингу все ж знадобляться, але не великі. Вивчіть питання ці та про домени теж за допомогою YouTube

Потім, коли ви виберете хостинг, придумаєте концепцію свого сайту і напрямок тематики в ньому, можете придумати домен, прив'язати його до хостингу і підключити движок - це серце вашого сайту.

Наприклад всі беруть WordPress і не паряться, там багато крутих шаблонів і різних плагінів як платних так і безкоштовних

Про що писати?

Це дуже важливий момент, оскільки трафік буде йти з пошуку, і людям дуже важливо отримати свіжу інформацію, тому раджу писати статті під певний сезон, наприклад, "як заробити на новорічні канікули", або "народний рейтинг мікропозик без %". Тому у вас під рукою завжди має бути Планувальник ключових слів від Google. Він допоможе не тільки зрозуміти на яку тему писати, а й які ключі вставляти у ваших підзаголовках, заголовках.

Для цього я раджу використовувати ChatGPT, він допоможе вам швидко наповнювати статтями ваш сайт з ключовими словами. Думаю вам не потрібно розповідати як користуватися цією нейромережею

Партнерки

Тут можна брати ті, які вам підходять за тематикою, хоч добірка інтернет-магазинів з одягом для вагітних, не важливо. Заходьте на портал "Адмітад Україна" і вибирайте будь-яку вподобану вам партнерку.

Трафік

Варіанти нагону живого трафіку:

Почніть робити невеликі відео (Шортс) на свій особистий YouTube-канал, і розповідайте у форматі експериментів, про ваше заняття і скільки вдається заробити на цьому.

Крім цього, маю в розпорядженні два потужні майданчики, Телеграм та Друкарня, у них здебільшого текстовий контент, хоча є і відео, які теж отримують покази. З їхньою допомогою, і додаткових інструментів, ви робите трендовий, актуальний і цікавий контент, отримуєте покази, і переводите користувачів на свій сайт, в якому "буде ще більше контенту".

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Ідеї. Стартапи
Бізнес. Ідеї. Стартапи@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

782.2KПрочитань
11Автори
600Читачі
Підтримати
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається