Notcoin 2 фаза: що робити і як грати

З'явилася друга фаза NotCoin 2.0, на яку ми так довго чекали.

Давайте розберемося, як прокачуватися в нашому улюбленому боті, щоб заробляти більше ноткоїнів.

16 травня стало для нас святом, коли після лістингу ми продали $NOT і заробили реальні гроші на NotCoin. Зараз нам відкрили можливість пасивного заробітку NotCoin, про що розповімо далі.

➡️ Посилання на гру в телеграм каналі: Заробіток без вкладень , приєднуйтесь

У швидко змінюваному світі криптовалют події розвиваються стрімко. Одна з найочікуваніших новин у спільноті – продовження роботи бота NotCoin 2, що дозволить нам знову майнити NotCoin та продавати їх на криптобіржах.

NotCoin 2 перетворюється зі звичайної "тапалки" на щось більш просунуте.

Нова модель NotCoin Explore-to-Earn (вивчати та заробляти) дозволяє користувачам заробляти NotCoin, досліджуючи продукти Web3.

Механізм роботи такий: проекти купують ноткоїни на ринку, додають їх до пулу кампанії, а користувачі можуть завершувати кампанії, щоб почати заробляти $NOT з цього пулу.

Як це працює, показано на схемі нижче.

Додатково будуть впроваджуватися квести, за виконання яких користувачі отримуватимуть бонуси до пасивного майнінгу NotCoin.

Зазначається, що NotCoin 2.0 — це платформа, де ви дізнаватиметеся про нові криптопроекти, отримуватимете ранній доступ до них, а також зароблятимете ноткоїни.

Чим вищий ваш рівень, тим більшу винагороду ви отримуватимете.

У NotCoin існують чотири рівні: Bronze, Silver, Gold, Premium. Як перейти на наступний рівень, стане відомо пізніше. Ймовірно, для цього потрібно буде намайнити певну кількість монет або досягти певного щоденного прибутку.

Рівень впливає на доступ до кампаній з вищими винагородами, а також підвищує швидкість видобутку монет у майбутній фазі.

Якщо ви відправили свій баланс у стейкінг до 16 травня, то вам присвоїли підвищений рівень, що збільшує винагороду в кілька разів. Це означає, що ви мали можливість застейкати NotCoin до лістингу і за це отримали підвищений рівень.

Я відправив свої монети в стейкінг і зараз маю Gold рівень. Виконавши перші завдання, мій видобуток у майнері NotCoin складає 2 $NOT за годину, і це лише початок.

Важливим питанням є виведення та перевод NotCoin. Ви можете вивести NotCoin на популярні біржі або на гаманець у самому Телеграмі.

Якщо ваш прив'язаний гаманець не відображається, спробуйте переключитися з Wi-Fi на LTE або навпаки і знову перейти в бота. Краще використовувати некастодіальний гаманець (Tonkeeper, MyTonWallet).

Також доступна опція конвертації ваших ваучерів, зроблених раніше, у токени $NOT на ваш баланс. Така можливість є і в Tonkeeper. Після обміну ви отримаєте повідомлення, і ноти будуть зараховані на ваш баланс.

Це рекомендується зробити, якщо ви хочете продати NotCoin на біржі та уникнути сплати 20% комісії за продаж ваучера.

На основі огляду другої фази NotCoin бот можу сказати, що проект виглядає дуже цікавим і має добрі перспективи. Негативних відгуків поки що не зустрічав. Наразі бот знаходиться у стадії бета-тестування, тому можуть виникати лаги, але команда розробників активно працює над ботом та виправляє всі баги й недоліки.

➡️ Посилання на гру в телеграм каналі: Заробіток без вкладень , приєднуйтесь

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Ivan info
Ivan info@Ivan_info

Новинки Telegram mini apps.

8KПрочитань
0Автори
5Читачі
На Друкарні з 28 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається