CITY Holder Game нова гра про видобуток токенів $CITY.

Сам проект ще навіть не стартував. Прямо зараз ви можете приєднатися до міні-додатку щоб отримати безкоштовний будинок для хом’яків і почати розвивати свій будинок.

Завдання у майбутній грі – розвивати місто, будувати житлові комплекси та магазини. Розвивати поліцію, пожежну частину тощо. Потім збирати податки з різних будівель у місті та отримувати токени.

Обіцяють великий проект, так що варто зайти на ранній стадії і почати виконувати завдання, щоб накопичити перевагу перед тими, хто прийде в проект пізніше за нас!

Розрахована на багато користувачів гра на платформі Telegram, яка поєднує в собі елементи економічної стратегії, управління і соціальні активності, пропонуючи просту, але в той же час цікаву систему розвитку і взаємодії з іншими гравцями.

Гравці виступаючи в ролі Холдерів - будують та розвивають свої міста, прагнучи максимізувати населення для отримання ігрових токенів $CITY.

Основні аспекти гри включають будівництво будівель, збирання податків, виконання завдань та залучення мешканців, що безпосередньо впливає на позиції гравців у рейтингу Холдерів та їх реальні доходи від гри у вигляді сезонних дропів.

Основні механіки та фічі гри:

1. Початок гри

Гравці починають із створення та вибору назви свого міста, стають його Холдерами, після чого поступово знайомляться з механіками через інтерактивний туторіал.

2. Збір податків та доходи

Холдери отримують монети, збираючи податки, дохід з міських об'єктів, а також виконуючи різні завдання. Для збору податків Холдери тапають на кнопку, а доходи приносять монети у пасивному режимі.

3. Будівництво та покращення об'єктів

Місто можна розвивати через будівництво різних об'єктів, кожен з яких має свої унікальні властивості та вартість. Поліпшення об'єктів підвищують їхню ефективність, приносять більше доходу та нових мешканців.

4. Населення міста

Кількість мешканців є ключовим показником, що впливає на рейтинг міста. Розвиток міської інфраструктури та успішне управління ресурсами безпосередньо впливають на зростання населення.

5. Бусти та підсилювачі

Холдери можуть купувати тимчасові та постійні бусти, щоб прискорити поповнення податків, збільшити їх розмір, збирати їх автоматично, а також отримати інші посилення.

6. Ліги та рейтинги

Гра включає систему ліг, де Холдери змагаються між собою за розміром населення своїх міст та доходом. Перехід між лігами залежить від успіхів в управлінні та розвитку міста.

7. Сезонні дропи

За підсумками кожного ігрового сезону Холдери отримують дропи, розмір яких залежить від їхньої позиції в лізі. Сезони змінюють один одного, приносячи нові оновлення та покращення в гру.

8. Події та завдання

Різні події та завдання додають грі динамічність та пропонують Холдерам нові виклики та можливості для додаткового заробітку. У містах трапляються пожежі, навали інопланетян та інші катаклізми, з якими гравцям доведеться ефективно справлятися.

Реферальна система – гравці отримують бонуси за залучення друзів та їх наступний ігровий прогрес.

Підписуйтесь на мій телеграм канал та слідкуйте за новинами в грі.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

76.3KПрочитань
0Автори
36Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • Лістинг TapSwap переноситься, останні новини проекту

    У нас для вас є погані і справді добрі новини одночасно: наша команда вирішила перенести дату лістингу Тап Свап та заходу щодо обміну акцій на токени. Ви можете спитати, що в цьому хорошого? Просто FUD?

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • Новий майнінг Time Farm, фармим крипту безкоштовно!

    Time Farm додаток для збільшення продуктивності та фарма токенів $SECOND. Засновником програми є Сергій Сергієнко, який і є CEO chrono.tech. Гра запустилася кілька днів тому і зібрала вже понад 2 млн. гравців.

    Теми цього довгочиту:

    Time Farm
  • Corn battles - нова гра, де можна буде заробити криптовалюту та nft.

    Схоже, що ера простих тапалок починає свій поступовий захід сонця, стартує все більше і більше ігрових проектів з куди складнішими і цікавішими механіками. Серед таких і наш герой Corn Battles!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається