Ice Network припиняє майнінг. Щоб отримати зароблені Ice Coins, потрібно вжити наступні заходи.

Сьогодні - переломний момент у подорожі Ice Network. На жаль, сьогодні команда Ice Network у Twitter оголосила, що вирішила припинити фазу майнінгу монет. Іншими словами, монети Ice Coin більше не будуть нараховуватися.

Хоча Фаза 1 була ключовою для збільшення бази користувачів та розподілу монет Ice, команда розуміє, що вона супроводжується значними витратами як фінансовими, так і ресурсами команди. Зараз мета команди - перенаправити увагу на розробку Mainnet.

Також команда вирішила обнулити Pre-stake для всіх користувачів. Це означає, що винагороди за розподіл будуть базуватися виключно на кількості вже видобутих монет Ice.

Важливі зміни та дії, які потрібно зробити до 28 лютого для збереження балансу та права на участь у майбутньому фінальному розподілі

  • Пройдіть тест: Всі користувачі повинні успішно пройти тест, доступний у додатку.

  • Додайте адресу BNB Smart Chain: Додайте вашу адресу BNB Smart Chain до вашого облікового запису для отримання розподілу.

  • Натискайте, щоб Добувати: Навіть якщо заробіток призупинено, користувачам необхідно продовжувати натискати кнопку Ice в додатку кожні 24 години, щоб уникнути штрафування до 28 лютого.

Інформація про кінцевий баланс буде доступна 28 лютого і буде впливати на кілька чинників, таких як темпи штрафування та відсоток успішних проходжень тесту.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
AlexPro
AlexPro@AlexPro

25.2KПрочитань
4Автори
7Читачі
На Друкарні з 7 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Все пройшов до кінця, нажаль тепер не знаю де ділись ці монети, на гаманець не прийшли і т.д хуня

Вам також сподобається