Ідеї для інтернет-бізнесу. Частина 3

Зміст

Продаж мерчу

Мерч - це брендовані товари. Наприклад, футболки, кухлі, стакани з принтами з популярних фільмів, серіалів, книг.

Ви можете почати продаж мерчу:

  • На маркетплейсах.

  • У своєму інтернет-магазині.

  • У соціальних мережах.

Онлайн-дієтолог

Онлайн-дієтолог - фахівець, який допомагає клієнтам складати план здорового харчування: для набору м'язової маси або схуднення. Якщо ви добре знаєтеся на цій сфері, то можете почати свій повноцінний інтернет-бізнес.

Наприклад, на перших етапах можна розвиватися як приватний фахівець, а потім - відкрити власну агенцію.

Вирішення ДЗ для школярів

Коли школярі не можуть впоратися з домашньою роботою, вони шукають відповіді та рішення в інтернеті. Якщо ви добре розбираєтеся в будь-яких шкільних предметах - наприклад, українська мова, фізика, хімія, алгебра, - то можете монетизувати свої знання.

Вирішуйте ДЗ для школярів за гроші. Замовлення можна шукати на спеціальних біржах авторів.

Онлайн-стиліст

"Молодий" і популярний напрям в онлайн-бізнесі. Ідеальна робота для людей із почуттям смаку та стилю, які розуміються на сучасній моді.

Станьте онлайн-стилістом і допомагайте людям підібрати гардероб: на літо, осінь, зиму та весну.

Озвучка книжок

Якщо у вас приємний дикторський голос, то спробуйте свої сили в озвучуванні книг. Сьогодні аудіокниги користуються неабияким попитом - вони продаються краще, ніж паперові та електронні версії.

Озвучення фільмів і серіалів

Ще одна ідея бізнесу для людей з поставленим голосом. Озвучуйте фільми, серіали, мультфільми, аніме.

Є 2 варіанти розвитку кар'єри:

  • Професіонал. Станьте затребуваним актором озвучення й отримуйте гроші за кожен проєкт.

  • Студія. Відкрийте власну студію озвучки → найміть акторів озвучки → продавайте озвучки великих кіностудій, онлайн-кінотеатрів тощо.

Контент-маркетинг

Контент-маркетинг - це комплексна робота із залучення трафіку за допомогою корисного та цікавого контенту: статей, відео, подкастів. Наприклад, у блозі, соціальних мережах або на YouTube.

Відкрийте власну агенцію контент-маркетингу та допомагайте клієнтам залучати нових покупців за допомогою корисного контенту.

Для віддаленої редакції вам потрібно найняти співробітників:

  • SEO-фахівців.

  • Копірайтерів.

  • Редакторів.

  • Дизайнерів.

  • SMM-фахівців.

Коректура текстів

Якщо у вас немає проблем із граматикою та орфографією, то займіться коректурою чужих текстів. Це приведення тексту у відповідність до норм української мови, виправлення друкарських помилок і різного роду помилок.

Фахівців у цій сфері називають "коректори".

Редагування статей і книг

Редагування тексту - це виправлення загальної логічної структури тексту, стилю оповіді, приведення матеріалу до однаковості, виправлення мовленнєвих помилок.

Станьте професійним редактором - редагуйте книги, статті та інші текстові матеріали за гроші.

Написання сценаріїв

Добре розвинена фантазія? Любите створювати нові світи у своїй уяві? Почніть писати сценарії для фільмів, серіалів, комп'ютерних ігор.

Пишіть сценарії та продавайте їх великим кіностудіям і телеканалам.

Який бізнес відкрити в інтернеті: ще 35 крутих ідей у 2023 році

Це - додатковий список. Сюди потрапили варіанти з різних сфер і напрямів: психологія, маркетинг, онлайн-професії.

Ідеї для бізнесу в інтернеті:

Проходження опитувань за гроші. Проходьте опитування на спеціальних платформах → отримуйте за це грошову винагороду.

Виконання простих завдань в інтернеті. Цей спосіб заробітку в інтернеті не вимагає професійних навичок. Виконуйте прості завдання на спеціальних платформах і біржах → отримуйте за це гроші. Підходить як спосіб додаткового заробітку.

Заробіток на особистих акаунтах у соціальних мережах. Якщо у вас є акаунти в соціальних мережах, то монетизуйте їх. Наприклад, почніть виконувати прості завдання й отримуйте за це гроші.

Рерайтинг текстів. Робіть рерайт текстів за гроші. Це переробка вихідного тексту; коли ми беремо один-два-три тексти і переписуємо їх своїми словами: змінюємо структуру, мовні звороти, приклади, але зберігаємо головний сенс.

Створення рекламних банерів. Якщо ви "дружите" з графічними редакторами і у вас є базові навички веб-дизайну, то почніть малювати рекламні банери за гроші. Шукайте замовників на біржах фрілансу.

Допомога з пошуком роботи. Допомагайте людям шукати роботу в інтернеті. Надавайте їм список цікавих і високооплачуваних вакансій.

Допомога зі складанням резюме. Почніть допомагати людям складати резюме. За це можна отримувати хороші гроші: наприклад, одне резюме - 1 000 гривень.

Послуги ріелтора. Надавайте послуги ріелтора в онлайні. Допомагайте клієнтам підбирати квартири, будинки, комерційні приміщення.

Створення інтернет-магазинів. Створюйте інтернет-магазини на замовлення. Вартість розробки одного магазину може перевищувати 100 000 гривень (залежить від складності проекту).

Продаж сайтів. Робіть інформаційні сайти → "прокачуйте" їх (наприклад, до відвідуваності 1 000 унікальних відвідувачів на добу) → продавайте ці сайти на спеціальних біржах.

Складання привітань. Придумуйте і продавайте креативні привітання для різних свят: День народження, Новий рік, 8 березня тощо.

Підбір подарунків. Допомагайте людям підбирати подарунки для свят. Цю послугу можна легко надавати в інтернеті.

Романтичний консультант. Консультуйте людей щодо романтичних стосунків. Ця послуга має великий попит як серед чоловіків, так і серед жінок.

Перепродаж інформаційних проектів. Купуйте інформаційні сайти на біржі → витратьте кілька місяців на просування проекту → перепродайте його.

Онлайн-копіцентр. Організуйте дистанційний сервіс роздруківки, ксерокопіювання документів. Клієнт висилає вам через електронну пошту, або месенджери файл, ви роздруковуєте його, зшиваєте (або надаєте інші додаткові послуги) і кур'єром відправляєте на потрібну адресу.

Продаж товарів на дошках оголошень. Закупіть товари за низькою ціною (наприклад, у Китаї) → продавайте їх на популярних дошках оголошення (як варіант - ОЛХ).

Написання відгуків. Пишіть відгуки до фільмів, серіалів, продуктів за гроші. Замовлення шукайте на спеціальних біржах.

Створення презентацій. Робіть презентації в PowerPoint. Вартість такої послуги варіюється від 500 до 5 000 гривень - усе залежить від складності проєкту.

Продаж фотографій на фотостоках. Якщо ви любите фотографувати, то продавайте свої роботи на спеціальних фотостоках.

Проведення маркетингових досліджень. Робіть маркетингові дослідження для великих компаній і брендів.

Підбір автомобілів. Допомагайте людям підібрати автомобіль на вторинному ринку. Ця послуга користується дуже високим попитом серед тих, хто не розбирається в авто і боїться "нарватися" на шахраїв.

Аудит сайтів. Аналізуйте чужі сайти: наприклад, шукайте технічні помилки, які заважають веб-сайту потрапити в ТОП пошукових систем.

Заробіток у месенджерах. Використовуйте WhatsApp, Viber, Telegram для заробітку: наприклад, за допомогою масових розсилок, автоворонок або чат-ботів.

Створення власної соціальної мережі. Якщо ви володієте навичками веб-розробки, то створіть власну соціальну мережу. Наприклад, можна зробити нішевий проект: соціальна мережа для любителів книжок тощо.

Вірші на замовлення. Любите складати вірші? Монетизуйте своє хобі. Пишіть вірші на замовлення.

Створення портретів. Робіть стильні портрети людей. Багато хто готовий заплатити хороші гроші за подібну послугу.

Кадрове агентство. Зробіть сайт із добіркою вакансій - свого роду агрегатор. Можете парсити вакансії з інших майданчиків.

Агентство розставань. Суть ідеї в тому, щоб узяти найскладніше на себе і частково пом'якшити "удар" для іншої людини - допомогти їй відновитися психологічно. Починати такий бізнес можна дистанційно: надавати послуги самостійно або найняти психологів.

Ландшафтний дизайн. Заробляйте гроші, створюючи проєкти дачних ділянок, садів, прибудинкових територій.

Таргетолог. Затребувана професія у сфері digital-маркетингу. Налаштовуйте таргетовану рекламу в соціальних мережах і отримуйте за це гроші.

Інвестування. Почніть інвестувати частину зароблених грошей. Можна купувати акції відомих компаній або вкладати гроші в сторонні проєкти.

Прокачування персонажів в онлайн-іграх. Ще одна ідея онлайн-бізнесу - продаж прокачування персонажів і акаунтів у популярних онлайн-іграх: Lineage 2, World of Warcraft, World of Tanks тощо.

Affiliate-маркетинг. Це партнерський маркетинг. Почніть заробляти гроші на різних партнерських програмах - магазинів, сервісів.

Створення та продаж бази постачальників. Багато підприємців-початківців, які відкривають інтернет-магазини, шукають надійних постачальників товарів. Створіть готову базу хороших постачальників і продавайте її підприємцям.

Веб-розробка. Розробляйте різні веб-додатки, сайти, агрегатори. Почати можна як приватний фахівець. Згодом це може перетворитися на повноцінний бізнес.

Плюси та мінуси онлайн-бізнесу

Тепер давайте розглянемо основні переваги та недоліки бізнесу (і заробітку) в інтернеті.

Плюси:

  • Можна почати з мінімальними вкладеннями (або зовсім без вкладень).

  • Почати продавати товари в інтернеті набагато простіше, оскільки у вас є доступ до мільйонів користувачів.

  • Не потрібно орендувати офіс - працювати можна віддалено.

  • Ви можете працювати з будь-якої точки світу.

  • Шукати клієнтів теж можна в будь-якій точці - немає конкретної географічної прив'язки.

Мінуси:

  • Сидячий спосіб життя.

  • Висока конкуренція в багатьох нішах.

На перших етапах розвитку онлайн- бізнесу доведеться працювати по 12-16 годин на добу.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Бізнес. Заробіток. Крипта
Бізнес. Заробіток. Крипта@businessidea

Підписуйтесь на Телеграм

454.5KПрочитань
11Автори
387Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається