Інший погляд на конференцію Token2049 та Телеграм

Всі пишуть тезиси, які прозвучали від Дурова на конференції, але мало хто поглиблюється, що це принесе нам з вами. Розберемо тезиси в матеріалі!

Перед тим, я перейти до головного не забудь підписатись на мій Телеграм канал, там багато чого цікавого!

Через кілька тижнів у Telegram можна буде купувати цифрові NFT та фізичні товари завдяки партнерству з платіжними системами

Що це дає нам з вами?

- Перше, це означає що криптовалюта виходить на рівень з грошима тої чи іншої країни. Фактично ви зможете без проблем оплатити фізичний товар криптовалютою. А це вже означає, що світ буде рухатись до того, що критповалюта стає обіговою одиницею в повсякденному житті людини.

- Друге можна продавати цифрові товари або як їх ще називають NFT – що це? NFT - невзаємозамінний токен, це особливий тип криптовалюти, який є невзаємозамінним, на відміну від більшості криптовалют та багатьох мережевих або службових токенів. Це активи, що існують лише у власних криптосистемах, тобто це криптографічний токен, який не можна обміняти на інший. До цього часу витвори цифрового мистецтва продавались на маркетплейсах, таких як OpenSea, Rarible, Binance NFT. З оновленням, фактично ви свій витвір мистецтва зможете продавати безпосередньо в Телеграмі. Це спростить доступ до NFT та дасть неймовірні можливості для цифрового мистецтва. Також Дуров анонсував наліпки та emoji у форматі NFT, які дозволять творцям отримувати прибуток від своїх робіт у вигляді роялті. (Авторам - 95% прибутку);

Буде реалізована можливість надсилання донатів творцям контенту, у криптовалюті через блокчейн TON

Що це дає нам з вами?

Дана функція зараз реалізовується в багатьох ЗМІ, Patreon, OnlyFans, YouTube. Фактично за створення контенту ви зможете отримувати винагороду в криптовалюті. Це дозволить покращити якість контенту, тому що якщо ви цікаві, вас підтримають ваші читачі! Тепер не потрібно користуватись буде сотнями додатків, систем. Все збирається в одній системі.

Платформа дозволить створювати мініпрограми, розширюючи функціональність сервісу.

Нещодавно я читав цікавий матеріал, що фактично токени в найближчому майбутньому, а можливо і вже зараз зможе створювати будь-хто. Фактично це стане новим витком розвитку, ви зможете це робити так само як зареєструватись в Instagram. Створення програм в Телеграм вже є, ви спокійно можете створити магазин чи гру. Але для цього звичайному користувачу потрібно використовувати сторонні ресурси. В такому випадку цей функціонал стане доступний в самому Телеграмі.
Яскравим прикладом створення мініпрограм, слугує Notcoin, TapSwap, Hamster Kombat, фактично це ігри з дуже простим юзерфлоу, що дозволяють залучити велику аудиторію та заробити криптовалюту в них.

Сьогодні у нічний час розпочнеться процес виплат у TON за рекламу для власників каналів

900 000 млн користувачів в Телеграмі, це великий рекламний майданчик, що починає формуватися як повноцінна екосистема. Замовити піцу та оплатити за неї криптовалютою, купити будинок, задонатити, купити цифрове мистецтво. Все це і не тільки буде в одній екосистемі. Це щось неймовірне.

Як заробляти на іграх-клікерах в Телеграм, що потрібно робити, як виводити кошти, читай в моєму Телеграм каналі!

Екосистема TON тільки розпочинає розвиватись, і зараз запускається безліч проектів, де за увагу аудиторії, готові щедро платити в криптовалюті.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Пісочниця
Пісочниця@Volodymyr.PR

Ділюся власним досвідом

6.8KПрочитань
16Автори
18Читачі
На Друкарні з 2 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається