Інтерактивний смарт-каталог для сайту забудовника | G-PLUS CRM - CRM для забудовників

Ласкаво просимо до інноваційного світу та сучасних інструментів управління! Ця документація розкриє перед вами інтерактивний інструмент - "Смарт каталог". Завдяки йому обирання індивідуального житла стає захопливою подорожжю, а користувачі отримують можливість не лише обирати квартири, але й детально вивчати кожен їх аспект.

Використання інтерактивного smart-каталогу

Інтерактивний смарт каталог дозволяє створити віртуальний фасад будинку, де клієнти можуть обирати квартири, наводячи мишкою на бажані поверхи. Після обрання квартири користувач може отримати детальну інформацію щодо її доступності, статусу (продано, заброньовано, вільно) та навіть ознайомитися з плануванням кожної кімнати. Безпосередньо через інтерактивний каталог можна робити заявки на бронювання обраної квартири.

Інструмент для забудовників

Що робить інтерактивний смарт каталог ще більш привабливим, це можливість його інтеграції на сайт забудовника. Замість залучення програмістів, система надає скрипт, який легко копіюється та вставляється на веб-сторінку. Це надає можливість створити власний сайт для забудовника з інтерактивним смарт каталогом без зайвих зусиль.

Висновок

Інтерактивний смарт каталог - це високоефективний інструмент для забудовників, який спрощує процес вибору та бронювання квартир, надаючи клієнтам не тільки зручність, але і захоплюючий досвід. Надіємося, що ви знайдете його необхідним елементом вашого успішного бізнесу та впровадите його з задоволенням.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
G+ CRM для забудовника
G+ CRM для забудовника@g_plus

Екосистема IT-рішень

44Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 24 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається