j-hope з BTS анонсував дату виходу альбому ‘HOPE ON THE STREET’ з документальним серіалом

‘HOPE ON THE STREET VOL.1’ — спеціальний альбом, який містить в собі шість композицій.

Учасник гурту BTS, Джей-Хоуп, випускає новий альбом, Hope on the Street Vol. 1, який BigHit Music анонсувала пресі і АРМІ в неділю (18 лютого).

Hope on the Street Vol. 1 описано , як “спеціальний альбом”, який містить в собі шість композицій.

Нова музична збірка вийде разом з шестисерійним документальним серіалом, Hope on the Street, який “пройде танцювальним шляхом Джей-Хоупа”, коли він досліджує та зустрічається з вуличними танцюристами у таких містах, як Осака, Париж, Нью-Йорк, Сеул і Кванджу.

Водночас пройде “занурення в тему танців,” як зазначається в пресрелізі, “ядра творчості та ідентичності Джей-Хоупа.”

Попередньо Джей-Хоуп згадував про цей проєкт у липні минулого року під час появи на шоу SUCHWITA, яке проводить його товариш по гурту, Шуґа.

Перший епізод документального серіалу вийде 27 березня на Prime Video, подальші епізоди будуть виходити кожені четвер і п’ятницю.

Альбом Hope on the Street Vol. 1 стане доступним 29 березня о 6 ранку за Києвом. Фанатам варто позначити в своїх календарях, що початок передзамовлення заплановано на 19 лютого.

Це наступний проєкт після сольного альбому Джей-Хоупа, Jack in the Box, який посів 6 місце у чарті Billboard 200 серед альбомів. У серпні 2023 року було випущено розширене видання альбому, відоме як HOPE Edition. Воно містить оригінальні композиції альбому, а також три записи з історичного виступу Джей-Хоупа у 2022 році на Lollapalooza в Чикаго, крім того дві інструментальні композиції.

Наразі Джей-Хоуп проходить обов’язкову вісімнадцятимісячну військову службу, що розпочалася в квітні 2023 року.

Авторка: Ashley Iasimone

Перекладачка: ukrsena

Дата: 18.02.2024

Посилання на оригінальну статтю: https://www.billboard.com/music/music-news/bts-j-hope-album-hope-on-the-street-vol-1-release-date-1235610419/

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
чому така мила?
чому така мила?@ukrsena

30Прочитань
3Автори
4Читачі
На Друкарні з 17 квітня

Вам також сподобається

Коментарі (1)

І коли тільки він встиг? Справжня білка, всі горішки заготовив. Дякую за переклад!

Вам також сподобається