Кляті ліцензії

…або наша з Анею Голуб перша спроба почати говорити про здорове ставлення до шрифту як до контенту, за який варто дякувати, платити та, звісно, критикувати. На мою думку перша спроба вийшла не достатньо структурованою, проте ми закликаємо до дискусії та підтримки цього питання у коментарях, або через створення вашого контенту на цю тему.

Власне ми розігнали про ліцензії, які варто читати всім контент-крєейторам, трохи торкнулися типів ліцензій, як використовувати шрифт та підтримувати шрифтових дизайнерів (особливо українських), чому дотримання ліцензійної угоди – це відповідальність дизайнера.

Вже готуємо наступний епізод подкасту на іншу тему, але і до ліцензій ще повернемось. Будемо вдячні за підтримку та конструктивну критику ^^

Також закликаємо підтримати актуальний збір на РЕБи для 22ОБСП, 25 бригади та 47 бригади, посилання на пост про збір:
https://www.instagram.com/p/C8OkRoTopRi/

посилання на банку:
https://send.monobank.ua/jar/5AurYCUrbx

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Дмитро Томнюк
Дмитро Томнюк@tmnk

Дизайнер, ceo re/brandarium

181Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 18 січня

Більше від автора

  • Шрифти з українською абеткою (трохи більше підбірки)

    Роботи багатьох українських шрифтових дизайнерів розповідають про міста, події, видатних українців, соціальні проблеми тощо. Кожна літера у виконанні українських шрифтових дизайнерів – частина історії сучасної України, або нагадування про минуле, яке не можна дати стерти нікому.

    Теми цього довгочиту:

    Дизайн

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається