Найменше, що ми можемо зробити

Будемо відверті. Ми хотіли написати глибоко емоційний пост, але сьогодні важливіше інше. Усі знають, хто такі "рашен" і скільки біди вони принесли нашій країні. Але цей пост не про це...

Незважаючи на всі труднощі, наш бізнес продовжує працювати в надзвичайно важких умовах. Донати, гуманітарка, працевлаштування, відбудова... Ви – круті!

Ми, від себе, хочемо запропонувати кожному українському бізнесу, що постраждав внаслідок дій терористів-сусідів, нашу підтримку. Від маркетингу та дизайну до розробки сайтів – ми готові допомогти. Подробиці ви знайдете на нашому сайті – dissidend.com.

Закликаємо кожний бізнес – не залишайтеся осторонь допомоги навіть вашим конкурентам. Навіть якщо ви маленька команда, але маєте можливість допомогти – це найменше, що ми можемо зробити для розвитку нашої держави та її захисту.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Dissidend Agency
Dissidend Agency@dissidend

Креативна агенція

120Прочитань
0Автори
4Читачі
На Друкарні з 5 квітня

Більше від автора

  • Маркетинговий аудит та як його зробити

    Маркетинг часто вимагає точного налаштування, і саме тут доречно загадати про маркетинговий аудит. Це не просто перевірка, а інструмент, що дозволяє зрозуміти, чи працює ваш маркетинг так ефективно, як міг би.

    Теми цього довгочиту:

    Маркетинг Для Бізнесу
  • Позиціонування бренду

    Готуєтесь до запуску нового продукту? Ймовірно, ви вже витратили нескінченні години на визначення, чим ваш продукт відрізняється від конкурентів, і на створення унікального бренду. Але чи впевнені ви, що ваші маркетингові зусилля не йдуть на марно?

    Теми цього довгочиту:

    Бренд

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається