Команда Hamster Kombat випустила whitepaper: гравцям дістанеться 60% пропозиції HMSTR

Hamster Kombat выделит игрокам 60% токенов

Розробники популярної «тапалки» Hamster Kombat опублікували довгоочікувану whitepaper проекту, заявивши, що до гри приєдналося вже понад 300 млн користувачів

Згідно з токеномікою Hamster Kombat, 60% пропозиції HMSTR призначено для гравців. За їхніми словами, аірдроп «хом'яка» стане найбільшим за всю історію криптовалюту.

Токеноміка HMSTR

Команда Hamster Kombat нарешті поділилася whitepaper проекту. У ній розробники заявили про те, що незабаром з'явиться некомерційна організація Hamster Foundation, яка розвиватиме токен HMSTR і підтримуватиме ініціативи творців проекту.

Очікується, що монета Hamster Kombat вийде далеко за межі тапалки. За словами розробників, актив забезпечуватиме роботу багатьох продуктів в екосистемі.

Дату аірдропа творці «хом'яка» поки що так і не анонсували, але розповіли, скільки токенів дістанеться спільноті. Так, за словами команди, 60% від загального обсягу монет, що випускаються, перейде гравцям. Інші монети спрямують на забезпечення ліквідності ринку, партнерства, гранти та інші цілі.

За словами команди, аірдроп HMSTR стане найбільшим в історії криптовалюту. Для цього розробникам «тапалки» доведеться обійти децентралізовану біржу (DEX) Uniswap, яка роздала токени UNI на загальну суму $6,43 млрд.

Другий сезон аірдропу Hamster

Розробники гри-клікера також ще раз розповіли про те, що розробка гри продовжиться і надалі відбудеться другий сезон роздачі HMSTR.

«Проект планує випускати оновлення для залучення поточних гравців та нових. Більше гравців, більша капіталізація, а отже, і більший дроп для кожного гравця. Хом'яки – це сила. Один за всіх і всі за одного! - написали вони.

Hamster Kombat не підтримує інвестиційних компаній або венчурних фондів, тому додатковий тиск на продаж HMSTR відсутній. За словами команди проекту, вартість монети визначатиметься лише попитом, пропозицією та інтересом спільноти.

Успіхи «хом'яка»

Згідно whitepaper Hamster Kombat, за підсумками липня кількість гравців «хом'яка» перевищила позначку в $300 млн. Ось інші ключові моменти:

  • 99% гравців «тапалки» – це реферали;

  • у Hamster Kombat грають користувачі зі 190 країн;

  • у середньому гравець заходить у міні-додаток усередині «Телеграма» близько п'яти разів на день;

  • такі місії, як "Щоденне комбо", "Щоденний шифр" або міні-ігри, залучають понад 40 мільйонів гравців щодня.

На YouTube-канал проекту підписалося вже понад 34 млн. користувачів. За такий швидкий приріст передплатників проект можуть навіть внести до списку рекордів Гіннеса. Тим часом Телеграм-канал проекту залучив 52 млн людей, ставши найбільшим за всю історію месенджера.

«Наша команда має величезний досвід зростання трафіку в ігровій та криптоіндустрії, і наші результати — яскраве тому підтвердження», — зазначили розробники.

Наступною метою команда «хом'яка» ставить 1 мільярд гравців.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.6KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається