Конструктор сайтів Weblium представив розробку на основі штучного інтелекту: сайт для вашого бізнесу буде створений за декілька хвилин

Інструмент Weblium AI інтегрує штучний інтелект в процес створення професійних сайтів. Тепер достатньо вказати назву вашого бізнесу, описати його в кількох реченнях і вже через декілька хвилин отримати сайт або лендінг, зібраний конкретно під ваші потреби. Звучить наче казка, в якій варто спробувати прийняти участь.

Щасливий користувач Weblium створює свій сайт за допомогою ШІ

“Ми знаємо, що в українського бізнесу проблем і задач більше, ніж будь-коли. Ми хотіли зробити так, щоб хоча б одна глобальна задача по представленню бізнесу в Інтернеті відійшла на другий план, а згодом була знята з порядку денного. Для цього колись ми зробили наш конструктор сайтів Weblium, а вже сьогодні інтегруємо в нього штучний інтелект, щоб завтра всім нашим бізнесам стало трішечки легше” - Даніелла Шихабутдінова, СОО Weblium.

Скріншот з лендінгу Weblium AI

Варто зазначити, що на сьогоднішній день Weblium AI працює в тестовому режимі і ще напрацьовує свою власну базу знань, завдяки якій кожен наступний сайт стає трішечки кращий, ніж попередній. Станом на зараз можна казати про 5 основних переваг, які точно оцінить будь-хто, хто хоча б раз стикався зі створенням власного сайту.

Швидкість та ефективність: завдяки використанню штучного інтелекту, ви зможете створити свій сайт у рекордно короткий термін.

Професійний дизайн та інструменти з розвитку сайту: Weblium AI  - це реальний шанс для вашого бізнесу здійснити ривок в Інтернеті. Ви можете не тільки згенерувати сайт але й використати ai visual та ai writing на вже готовому проекті в конструкторі Weblium. Окрема перевага нашого генератора в тому, що потім весь сайт можна легко редагувати, доповнювати та змінювати за  необхідності.

Мобільна сумісність: створені за допомогою Weblium AI сайти адаптовані до різних пристроїв і розмірів екранів, забезпечуючи відмінний досвід користувачів навіть на смартфонах та планшетах.

Спеціалізовані рішення: Weblium AI підходить для різних видів бізнесу, включаючи магазини, ресторани, портфоліо, блоги та багато інших.

SEO-оптимізація: Ваш веб-сайт на PRO підписці Weblium буде підтримувати високий рівень пошукової оптимізації, що допоможе вам виграти у конкурентному світі Інтернету.

“Ще вчора, навіть з професійним конструктором сайтів, термін очікування, поки ваш сайт із мрії стане реальністю, міг тривати декілька тижнів. Треба було відшукати максимально вдалий шаблон, доробити його, додати потрібні сторінки, наповнити потрібним контентом. Сьогодні ми рахуємо ще не хвилини, але вже години до дійсно фінального результату. Спробуйте! Сподіваюсь, вам сподобається” - зазначив Богдан Тимошенко, СМО Weblium.

Скріншот з лендінгу Weblium AI

Weblium AI - це інноваційний інструмент, який дозволяє всім бажаючим стати власниками якісних веб-сайтів, незалежно від рівня їх технічних знань та фінансових можливостей. Без перебільшень, на ринку веб-дизайну настає нова ера. Інтернет-простір ніколи не був таким доступним і зручним для створення власних веб-сайтів. Підприємці, фрілансери, агентства та всі, хто має потребу у професійному сайті, лендінгу, інтернет-магазині, можуть легко використовувати Weblium AI для створення сайтів без необхідності великих витрат на розробку та дизайн.

До речі, якщо вас професійно цікавить дизайн і процес створення сайтів, то не зволікайте жодної хвилини і приєднуйтесь до професійного ком'юніті Weblium. Тут цікаво, весело і повно ваших однодумців. 

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Weblium
Weblium@weblium

Український конструктор сайтів

91Прочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 2 листопада

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається