Коротко про важливість Омеги 3 для чоловіків

Згідно з дослідженнями ВООЗ, перше місце серед причин чоловічої смертності посідають ішемічна хвороба серця та інші патології серцево-судинної системи.

Їхня профілактика — основне завдання для людей, які хочуть продовжити активний період життя та збільшити його тривалість.

Користь Омега-3 для чоловіків полягає в:

⭕️ зміцнення судин та підвищення їх еластичності.

⭕️ нормалізації показників в'язкості крові.

⭕️ зниження ризику розвитку тромбозів.

⭕️ покращення мікроциркуляції крові та попередження атеросклерозу.

⭕️ покращення чоловічого здоров'я та репродуктивної функції.

Користь Омега-3 для чоловіків полягає у властивості поліпшувати стан сечостатевої системи, репродуктивних органів та підвищувати фертильність.

Чим ще корисні Омега-3 і для чого вони потрібні чоловікам?

ЕРА/DHA підвищують рухливість та кількість сперматозоїдів, покращують репродуктивну функцію. Їх рекомендують чоловікам, які планують зачаття та охочим підвищити шанси на появу здорової дитини. Завдяки здатності стимулювати кровообіг та знижувати стрес, ПНЖК активізують статеву функцію та допомагають вирішити проблеми з потенцією, спричинені перевтомою, психологічними причинами, стимулюють мозкову активність та зростання м'язів.

Комплекси з Omega ЕРА/DHA допомагають покращити когнітивну функцію, пам'ять, здатність до концентрації. ПНЖ кислоти беруть участь у «будівництві» клітинних мембран та тканин головного мозку, відповідають за його правильний розвиток, покращують провідність нервових імпульсів. Прийом комплексів з Oмега-3:

⭕️ допомагає у профілактиці вікових когнітивних розладів – хвороби Альцгеймера, деменції.

⭕️ підвищує уважність та здатність до абстрактного мислення.

⭕️ запобігає захворюванням нервової системи, мозку, допомагає у відновленні після ЧМТ.

Омега-3 для організму чоловіка – незамінне джерело клітинної енергії для побудови м'язової тканини. ЕРА та DHA покращують метаболізм, знижують прояви кріпатури (накопичення молочної кислоти) та допомагають збільшити ефект від тренувань.

Замовити якісну Омегу 3 з вітаміном Е, від німецького виробника, в рідкій формі (технологія міцелювання) можна за посиланням! Нагадуємо, наша Омега 3+Е є першою в світі омегою в рідкій формі (не капсули), тобто має 99% засвоєння! Гарантія результатів! Не має аналогів на ринку!

Отримати більше відгуків та інформації по даному продукту можна перейшовши в нашу телеграм групу в шапці профілю!
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
PREMIUM
PREMIUM@PMI_HEALTH

Успішним, здоровим бути ЛЕГКО

223Прочитань
0Автори
2Читачі
На Друкарні з 28 червня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (2)

Що означає “для чоловіків та інших”, якщо йдеться про користь виключно для чоловіків, то так і напишіть. Якщо ви хотіли наголосити на тому, що це корисно не лише для чоловіків, то можна було б написати “для людей”, бо ваше формулювання звучить обурливо(

Вам також сподобається