Костянтин Кривопуст: “American Express автоматизує віртуальні платежі з Boost Payment Solutions”

Костянтин Кривопуст


Компанії American Express та Boost Payment Solutions запускають нову систему для роботи з віртуальними картками для продавців у США. Партнерство має на меті дозволити постачальникам спростити прийом віртуальних карток American Express та мінімізувати труднощі, пов’язані з ручною обробкою віртуальних карток. Про це пише експерт в області міжнародного фінансового права Костянтин Кривопуст.

Завдяки цьому кроку, продавці American Express, які відповідають вимогам, отримають доступ до Boost Intercept, запатентованої компанією Straight-Through Processing (STP), без додаткових витрат.

Деякі постачальники продовжують обробляти платежі віртуальними картками вручну, включаючи відкриття кожного електронного листа та копіювання токенізованого номера картки у свій POS-термінал. Кваліфіковані торговці American Express можуть використовувати Boost Intercept для автоматизації всього наскрізного процесу, одночасно зменшуючи ручну роботу.

Автоматизувавши процес, торговці можуть мінімізувати час, що витрачається з моменту авторизації платежу до моменту зарахування коштів.

У березні цього року American Express звернулася до клієнтів з попередженням про те, що інформація про їхні рахунки могла бути скомпрометована в результаті витоку даних у стороннього постачальника послуг. Невідома кількість номерів карток, дати закінчення терміну дії та інші дані стали доступними третім особам.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Служба Божа
Служба Божа@qPTJ8lRNYjunOFu

1.9KПрочитань
4Автори
3Читачі
На Друкарні з 30 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається