Костянтин Кривопуст: PayPal скорочує 2500 робочих місць через зростаючу конкуренцію

PayPal каже, що скоротить ще 2500 робочих місць, або 9% своєї робочої сили в усьому світі, через рік після подібного кроку .

Головний виконавчий директор Алекс Крісс повідомив персоналу, що було прийнято рішення «відкоригувати» компанію «шляхом прямого скорочення та усунення відкритих ролей».

За словами гіганта цифрових платежів, персонал, який постраждав, буде повідомлений до кінця тижня .

PayPal стикається зі зростаючою конкуренцією з боку таких конкурентів, як Apple, Zelle та Block.

Минулого року пана Кріса прийняли з компанії-виробника програмного забезпечення Intuit, щоб допомогти повернути PayPal.

Інвестори сподівалися, що він зможе відновити курс акцій компанії, який впав більш ніж на 20% за останні 12 місяців.

У листопаді PayPal повідомила про свої перші прибутки під керівництвом нового керівника, які перевершили очікування аналітиків, що дало інвесторам певну надію на те, що її розвиток триває.

Минулого тижня фірма запустила нові продукти на основі штучного інтелекту, а також функцію оплати в один клік.

Останні скорочення робочих місць відбулися після десятків тисяч звільнень іншими технологічними гігантами за останні місяці.

За даними веб-сайту Layoffs.fyi , який відстежує скорочення робочих місць у технологічній галузі , минулого року в цьому секторі було втрачено понад 260 000 робочих місць .

Лише за останній місяць майже 100 технологічних компаній, включаючи Meta, Amazon, Microsoft, Google, TikTok і Salesforce, оголосили про скорочення 25 000 робочих місць.

Цього тижня компанія Block, яку очолює співзасновник Twitter Джек Дорсі, почала скорочувати робочі місця в рамках своєї мети скоротити свою робочу силу на 1000 до кінця року.

Минулого року керівники звинувачували у втраті робочих місць пандемію та високу інфляцію, що призвело до слабкого споживчого попиту.

Однак деякі працівники індустрії технологій дають відсіч. Раніше цього місяця профспілка, що представляє інтереси працівників Google, заявила, що технологічному гіганту «не потрібно» скорочувати сотні робочих місць, коли він заробляє мільярди доларів на рік.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Служба Божа
Служба Божа@qPTJ8lRNYjunOFu

1.2KПрочитань
0Автори
0Читачі
На Друкарні з 30 травня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається