Публікація містить рекламні матеріали.

Кращі біржі посилань 2024 року (ТОП-3) – ефективні інструменти у просуванні бізнесу!

Досі використовуєте лише рекламу Google, Facebook, а також просування у соціальних мережах? Це добре! Але є і інші способи збільшити трафік на своєму сайті, інтернет-магазині, та навіть каналі у YouTube. Це органічний трафік. Нажаль без ефективних донорів закріпитись у видачі досить важко. Для цього і існують вічні посилання, за рахунок яких Ви можете не тільки рекламувати свої ресурси, але і збільшувати траст, а також довіру пошукових систем до свого веб-сайту або каналу. Розглянемо кращі біржі посилань 2024 року, які включають самі крупні веб-ресурси для просування інших проектів: від ТСН до УНІАН.

Топ-3 кращі біржі посилань

  1. Links-stream✅ – гарна біржа для крауд-посилань;

  2. PRposting✅ – зручний сервіс для вічних посилань;

  3. Collaborator✅ – велика біржа для посилань та покупки реклами у Telegram-каналів.

Links-stream.pro

Відкриває наш Топ-3 біржі посилань проект Links-stream.pro, що пропонує повний набір корисних інструментів для веб-майстрів. Головною перевагою сервісу є крауд-маркетинг. Грубо кажучи, можна замовити цілий пакет (не вічних) посилань на різних форумах, сайтах і групах. Спеціалісти компанії мають великий каталог ресурсів, де вони вручну впишуть вашу лінк на сайт або канал. В результаті можна отримати велику кількість зворотних посилань, що сприяє просуванню будь-якого ресурсу в Мережі. Звичайно, якість таких посилань невисока, тому очікувати приросту трафіку у великих обсягах не доводиться. З іншого боку, пошук позитивно реагує на такі дії, як і алгоритми різних соціальних мереж. Можете не сумніватися, що замовлення такого пакета послуг дасть змогу збільшити охоплення на Вашому каналі. Не сумнівайтеся, що багато успішних каналів у Tik-Tok та на YouTube замовляють крауд-посилання на етапі свого розвитку.

✅Промокод: GvoAsQDY

Плюси:

є готові пакети; досвід компанії; доступні ціни.

Мінуси:

більше підходить для крауд-посилань.

PRposting

Рейтинг найкращих бірж посилань поповнює PRposting, який приваблює більш адекватними комісіями та зручністю інтерфейсу. Справа смаку, але навігація цього проекту мені приємніша і зручніша для пошуку відповідних сайтів для розміщення посилань. Хоча їхня кількість і менша, ніж у Collaborator, є деякі ексклюзивні майданчики, що необхідно враховувати. Цей сервіс рекомендуємо використовувати у зв'язці з Collaborator для пошуку нових майданчиків. Також він зручний та вигідний для веб-майстрів, які хочуть додатково заробити на розміщенні посилань у себе на сайті.

Плюси:

немало площадок;проста навігація;доступна реєстрація.

Мінуси:

нічого особливого.

Collaborator

Найкраща біржа посилань 2024 року – це сервіс Collaborator, який здобув популярність як українська біржа реклами в Telegram. Сьогодні тут велика кількість сайтів, які пропонують різні ціни. Є дуже вигідні майданчики не тільки для SEO просування сайтів, але й заробітку на цьому способі реклами. Крауд-маркетингу немає. Це нестача. Зате є гнучкі налаштування, простий виведення на ФОП (все автоматизовано), багато фільтрів та зрозуміле меню. Причіпатися можна лише до вартості комісій, які отримують власники ресурсу за своє посередництво, але Ви можете встановити ціни з урахуванням цього нюансу.

Плюси:

багато сайтів;можна виводити на ФОП;доступні фільтри.

Мінуси:

проценти за послуги.

Яку біржу посилань краще обрати у 2024 році?

На сьогоднішній день існує велика кількість інструментів для веб-майстрів та маркетингу. Є безліч іноземних сервісів, але реєстрація та виведення коштів складніше, тому їх не розглядаємо. Якщо не знаєте, яку вибрати біржу посилань, насамперед зверніть увагу на представлені ресурси:

  1. Collaborator – ідеальний варіант для заробітку веб-майстрів та покупки посилань у дорогих ЗМІ, включаючи ТСН. Хороший спосіб різко збільшити траст та видимість інтернет-магазину.

  2. PRposting – включає низку унікальних сайтів, де не можна більше знайти. Дивіться. Можна підібрати відмінний сайт-донор для свого вузькоспеціалізованого сайту послуг.

  3. Links-stream.pro – гарний інструмент для покупки крауд-посилань. Багато посилань на різних форумах. Є готові пакунки. Доступні ціни.

Підписуйтесь на нашу групу в Telegram, щоб не проґавити нові ідеї та пропозиції.
Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Блог | Заробіток | Ідеї
Блог | Заробіток | Ідеї@fFz6sN2PDtSjFzx

1.1KПрочитань
5Автори
6Читачі
На Друкарні з 16 квітня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається