Крипторинок додав оптимізму після зняття Байдена з перегонів за президентство в США

Біткойн піднявся до найвищого рівня за більш ніж місяць після знаття нинішнього президента США Джо Байдена своєї кандидатури на президентських виборах, які мають відбутися цієї осені. Попередньо, конкурентом Дональда Трампа на виборах замість Байдена стане нинішня віцепрезидентка Каміла Гарріс.

Біткоїн в моменті піднявся до $68300 станом на ранок понеділка, оскільки ринок оцінив більші шанси на обрання президентом Дональда Трампа, який вважається позитивно налаштованим до крипторинку.

“Зростання є очікуванням ринку, що демократи під керівництвом Камали Гарріс не можуть обігнати Трампа в боротьбі за Білий дім і що настає новий світанок для біткойна під керівництвом президента США, який підтримує криптовалюту”, — розповів Bloomberg Тоні Сікамор, ринковий аналітик торгової платформи “IG Australia Pty”.

Водночас, співдиректор з інвестицій Magnet Capital Бенджамін Селермаєр розповів про очікування, що під адміністрацією Трампа ринок стане набагато придатнішим для інвестицій.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.6KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається