Крипторинок у режимі очікування. Які події впливають на ціни?

Майбутній виступ Дональда Трампа на найбільшій біткоін-конференції тримає учасників ринку криптовалют у напрузі. Про це пише Coindesk.

Колишній президент США Дональд Трамп виступить на великій щорічній конференції Bitcoin 2024, яка відбудеться у Нешвіллі з 25 по 27 липня. Минулого року на конференцію відвідали 15 тис. осіб.

Дональд Трамп признает популярность Биткойна — говорит, что BTC обрел  "собственную жизнь" и "я могу с этим смириться" - Bitcoin News

Організатор конференції – голова видання Bitcoin Magazine Девід Бейлі – виступає консультантом Трампа у його передвиборчій кампанії.

Ринок переживає період затишшя до появи заяв кандидата на посаду президента США про майбутнє регулювання криптовалют. У публічних виступах Трамп обіцяє підтримку біткоїну, закликаючи голосувати за нього всіх, кому «подобається криптовалюта у будь-якому її прояві».

Курс біткоїну (BTC) 24 липня на 17:05 на криптовалютній біржі Binance складає $66,4 тис. у парі до стейблкоїну USDT. Волатильність ринку залишається низькою, ціна першої криптовалюти практично не змінилася за останню добу.

Ринок стагнує в очікуванні поворотного моменту. Визнання біткоїну резервною валютою може спричинити параболічне зростання його ціни, вважає Еліс Лю, керівник відділу досліджень CoinMarketCap.

«Ринок перебуває в режимі очікування, — Інвестори пильно стежать за майбутньою конференцією в Нешвіллі. Ходять чутки, що Трамп може оголосити про плани включення біткоїну до резервів країни».

Сінгапурська трейдингова компанія QCP Capital повідомила, що «ціни можуть залишатися під тиском до того часу, поки не почнеться нарощування імпульсу напередодні виборів».

Аналітики банку Standard Chartered вважають, що курс біткоїну може зрости до $100 тис. до президентських виборів у листопаді. Оптимістичним сценарієм, на їхню думку, є перемога Дональда Трампа.

На настрої учасників ринку впливають продажі криптовалюти владою США та клієнтами криптобіржі-банкрута Mt. Gox, які отримали першу партію компенсацій.

Багато інвесторів вважають, що відновлення ринку неможливе без усунення надлишку біткоїнів, які знаходяться у розпорядженні уряду США. За прогнозами експертів JPMorgan, обсяг тих, хто надходить на ринок, криптовалют скоротиться до кінця липня, що може відкрити шлях до відновлення ринку вже в серпні.

ЗАРОБЛЯЄМО ГРОШІ НА КРИПТІ ТУТ

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CryptoFarm
CryptoFarm@cryptofarm

Робимо гроші на крипті з нуля!

16.6KПрочитань
0Автори
12Читачі
На Друкарні з 29 травня

Більше від автора

  • Аналітики CryptoQuant готуються до сезону альткоїнів

    Рівень домінування біткоїну BTC/USD на ринку досяг максимуму 56%. На цьому фоні аналітики почали передбачати можливе наближення сезону альткоїнів.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Telegram запустив Web 3.0-браузер та магазин міні-додатків

    Що сталося? Месенджер Telegram Павла Дурова, тісно інтегрований з блокчейном TON, запустив браузер з підтримкою Web 3.0 та роботою в декількох вкладках, маркетплейс міні-додатків, а також можливість дарувати друзям внутрішню валюту Telegram Stars.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • NotCoin 2.0 - як та скільки можна заробити в новому проекті.

    NotCoin 2.0 - це той самий проект, від тих самих розробників NotCoina, тількиз зовсім іншою тактикою заробляти токени. Тут ми отримуємо $NOT, за виконання простих завдань(так званих пулів).

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається