Курси по веб-дизайну і не тільки.

Як будь яка людина, котра почала цікавитись новою темою, ще й котру можна використовувати комерційно, я задумалась над придбанням курсів. Проте, так як грошей не багато та й досвід у курсах був, то спочатку вирішила спробувати безкоштовні маленькі марафони.

Минулий досвід.

В далекому 18-тому році мою любов до камери та фотографування підтримали батьки та оплатили мені “фотокурс”. Це був курс для людей, котрі взагалі нічого не вдупляють, тому для мене він був саме як раз. Та і сама програма була цікава, як і викладачі. Тому курс залишив тільки позитивні емоції.

Безкоштовні курси десігнера.

А ось про дизайн я чула навпаки, що побільшому, теорії не так багато, вирішує практика, надивленність. Проте, вирішила спробувати пару безкоштовних курсів, а так як вони себе продают, може і візьму якийсь. Мабудь мені не пощастило, перший з курсів був трохи навіть корисним, бо деякі нові речі, я все ж таки дізналась. А ось другий… це жах. Я не дійшла до останнього дня, навіть мабуть до середини. Така якась херня, що самі практичні, що викладання, що ментори. Погано, що ніяк неможливо перевірити, чи дійсно це варте часу, чи навчать тебе чомусь, та взагалі чи є якийсь досвід у людини на справді (Неділя О.О привіт).

Тому, поки свій шлях у дизайні опрацовую сама і начебто непогано. Потроху рухаюсь, сподіваюсь у правильному руслі.

А як ви відноситесь до курсів? Та який був у вас досвід?☺️

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Yatsan
Yatsan@Thisyatsan

83Прочитань
9Автори
10Читачі
На Друкарні з 15 квітня

Більше від автора

  • Література UI/Ux

    Зрозуміла, що не знаю жодної літератури появ‘язану з дизайном. Гадаю, що можливо є декілька книжок або статтей, котрі було б непогано прочитати або ж прослухати. Як початківець, тикаю-микаю усі можливі джерела інформації.

    Теми цього довгочиту:

    Ui-ux
  • Привіт! Давай спілкуватись!

    Я Настя, почала цікавитись темою веб-дизайну нещодавно та як початківець в цьому знайшла для себе таку проблему…

    Теми цього довгочиту:

    Ui-ux

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається