Лістинг токена Dogs: Нові подробиці.

Швидкий листинг токена $DOGS, нові подробиці крипто-клікера Dogs.

Сьогодні, 24 липня, команда телеграм-додатку DOGS повідомила нові подробиці про майбутній лістинг токена.

Проект не збирається чекати. Хоча він був запущений всього 2 тижні тому, він уже ділиться подробицями про майбутній лістинг токена.Токен вийде без блокувань та вестингу. Dogs за свободу від обмежень.Спільнота отримає більшу частину загальної кількості існуючих токенів.Проект не має інвесторів, DOGS вони не потрібні.Нових токенів у проекту не з'явиться. Ніколи.Базується проект у Telegram, на блокчейні TON.Незабаром з'являться нові способи заробітку токенів $DOGS.

Посилання на DOGS

На яких біржах буде лістинг токена DOGS ?

Ми виходимо з того, що поява токена на пре-маркеті біржі - це гарантія майбутнього лістингу на цьому майданчику. Зазвичай, це так і відбувається. Біржа BingX не запускала премаркет торгів, але безпосередньо співпрацювала з DOGS, тому тут також очікуємо на лістинг.

Про проект Dogs і майбутній лістинг токена

Проект DOGS запустився лише 2 тижні тому і вже зібрав понад 23 мільйони користувачів у своєму додатку.

В даний момент DOGS дозволяє отримати монети у додатку за наступні дії:

Перший вхід до програми DOGS (кількість монет розраховується залежно від віку TG акаунта)Телеграм преміум (за наявність передплати Telegram Premium ми отримаємо додаткові монети)Прив'язка гаманця (прив'язавши свій TON-гаманець у додатку ми також отримаємо додаткові монети)Щоденний чек-ін (заходячи в додаток щодня і набиваючи стрик, ми будемо отримувати досить багато монет)Запрошення друзів (отримуємо % монет від наших рефералів)

Проект позиціонує себе як проект, який «не збирається чекати», найімовірніше, очікувати на листинг варто в найближчі тижні.

Що важливо розуміти про тренд клікерів у телеграм

У тренді крипто-клікерів ми намагаємося не "закохуватися в один проект", а охоплювати відразу безліч тапалок і мати там середні по прокачуванні акаунти, щоб претендувати на велику кількість аірдропів і не складати всі яйця в один кошик. За рахунок цього, ми отримаємо середнє арифметичне токенів, що нагороджуються, від проектів.

Наш телеграм канал, де ми стежимо за трендом крипто-клікерів - https://t.me/crypto_poznanskiy

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
Poznanskiy
Poznanskiy@poznanskiynot

Все про заробіток без вкладень

143.3KПрочитань
0Автори
53Читачі
На Друкарні з 27 травня

Більше від автора

  • TapSwap: як прокачатись на максимум перед лістингом. Повний огляд тг тапалки ТапСвап

    У цій статті ми обговоримо глобальне оновлення в tapswap, можливі критерії для майбутнього дропу, на що зараз варто витрачати свій час і мої очікування щодо лістингу, який дроп варто чекати і багато іншого.

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap
  • Лістинг DOGS. Як продати ціна та токеноміка собак.

    Токен однієї з найпопулярніших «тапалок» у месенджері Павла Дурова почне торгуватися на криптобіржах 20 серпня в 15:00. Лістинг DOGS відбудеться на всіх tier-1 біржах.

    Теми цього довгочиту:

    Dogs
  • Оновлення Tappy Town вже доступно в TapSwap.

    У грі потрібно покращувати різні будівлі, щоб збільшити швидкість майнінгу кубів, які у свою чергу використовуються для покращення інших будівель. Перша будівля покращується лише за переглянуті відео. Деякі рівні покращуються за монети taps

    Теми цього довгочиту:

    Tapswap

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається