Локалізована мною обкладинка

От і пройшла щорічна подія Minecraft Live. Як і було очікувано, показали багато нововведень, хоча, напевно, не так багато, як раніше – розробники після інциденту з оновленням “Печери та скелі” вивчили свій урок і більше не обіцяють те, чого не встигнуть.

Голосування

Спочатку треба перейти до головної події івенту – голосування за істоту. Спочатку вибув пінгвін – розробники описують їх так:

“Спавняться на кам’янистих берегах. Повільні на суші, але швидкі у воді, а також прискорюють човни, що пропливають поряд.” 

Наступним, на мій превеликий жаль, вилетів краб.

“Краби  спавняться в мангрових болотах, після вбивства випадає клешня, яка збільшує відстань досяжності гравця на один блок”. 

І, як на мою думку, виграла не найкраща істота – Броненосець.

“ Броненосці спавниться в теплих біомах, якщо їм щось загрожує, вони згортаються в кулю для захисту. З них випадає луска, з якої можна зробити обладунки для собак.”
Зліва на прво - Краб, Пінгвін, Броненосець

До речі, мені сказали, що гарно було б до обладунків додати можливість фарбування. Але мені здається, що фарбування луски це навряд хороша ідея, а ось обрамлення, як у випадку з бронею гравця, звучить більш логічно і цікавіше.

Коментар підписниці

Між цим нам показували купу кринджи та чудового ДЖЕБА, з цього етеру треба наробити купу мемів, він смішний був і кринджовий трошки. Те, як ми оглядали його, можна подивитись в записі на ютубі.

Джеб

Блоки

Звісно, окрім кринджи нам показували й нововведення, купу нових блоків із міді:

  • Щось схоже на риштування

  • Ліхтарики, сила освітлення яких залежить від ступенів окиснення

  • Якийсь блок, схожий на коробку, але я майже впевнений, що то не вона

  • Нові двері та люк

Не зрозуміло, чому цього не було минулого оновлення, але додали блоки з туфу – різаний блок, стіни, сходи та кахлі.

Анонсовані блоки

Автоверстат

Одним із найкращих, напевно, блоків, на мою суб’єктивну думку, є “автокрафтер” або “автоверстат”. Він автоматично створює предмети, якщо на нього подати сигнал червонокаменю, в нього можна вставити предмети лійкою, він може складати предмети в контейнери – тому в теорії можна переробити старі ферми на повністю автоматичні, наприклад, ферми золота, палива на водоростях чи сіна. На етері нам показали, як можна зробити систему автоматичного екіпірування гравця, але одного автоверстата для цього замало, потрібен ще і роздавач.

Автоверстат

Підземелля

Розробники зазначають, що нове підземелля процедурно згенероване з великою кількістю кімнат, і для генерації використовуються всі вищезазначені блоки, окрім автоверстата.

Вигляд підземелля

Новий спавнер

Всередині підземелля нам показали новий спавнер, мій чорновий варіант перекладу — “Спавнер випробовування”. Після вбивства всіх скелетів-примар він викидує здобич, яка залежить від кількості гравців, як і кількість монстрів. Ще важливо зазначити, що спавнер має дуже круті ефекти.

Новий спавнер
Часточки нового спавнера

Новий монстр “Вітерець”

Наприкінці підземелля ми зустрічаємо нового монстра. Треба сказати, що давно вони не додавали якихось істот-ворогів у звичайний світ. Його звуть “Breeze”, ім’я перекладається приблизно як “Вітерець”. Це достатньо “товстий” монстр, який атаками відкидає гравців, поціливши по ним кулею вітру. Також ця куля може відкривати та закривати мідні двері й люки та перемикати важелі. При атаках істота викликає багато часточок, дуже співчуваю всім, у кого слабкі комп’ютери, це точно не для вас

Якщо вам приємніше сприймати інформацію в відео форматі ласкаво прошу на мій ютуб канал з відео Minecraft Live 2023 як це було

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
MEGATREX4
MEGATREX4@MEGATREX4

Ютубер, cтрімер, перекладач

403Прочитань
2Автори
9Читачі
На Друкарні з 11 травня

Більше від автора

  • Користувацькі смайлики 7TV на Twitch та YouTube

    Смайлики є важливим інструментом взаємодії між стрімером та глядачами, а якщо ці смайлики ще й смішні — то це крутіше у 2 рази. З цим нам допоможуть сторонні сервіси, але, як на мене, найкращий представник це 7TV.

    Теми цього довгочиту:

    Twitch
  • Як налаштувати другу доріжку в OBS для Twich

    Думаю всі стрімери бачили що деякі частини на записах заглушені, щоб цього не було потрібно налаштувати другу доріжку(Звукову доріжку VOD).

    Теми цього довгочиту:

    Twitch
  • Застосунки та сайти якщо ви з другом або партнерами далеко

    У кожного напевно бувало, що вам з друзями чи партнерами треба якось розважитись, але ви не знаєте як, ось вам декілька застосунків та сайтів.

    Теми цього довгочиту:

    Мобільні Застосунки

Вам також сподобається

Коментарі (11)

Новий спавнер - просто прокачана версія “коробки монстрів“(monster box) з моду Quark. Це класно, що на нагороду впливає фактор кількості гравців і, мабуть, - випадкове число для кількості монстрів. Відчуваю вплив і моду Apotheosis.. якось віддалено. Там є модуль міні-босів у таких квадратних коробках. Вони, здається, не деспавнились.

Вам також сподобається