Міст Веселки: Де Серця Зустрічаються Знову

На самому краю небосхилу є місце, яке називається Мостом Веселки. Коли тварина помирає, особливо якщо вона була дуже люблена кимось у цьому житті, вона потрапляє на Міст Веселки. Там безкрайні луги і пагорби, по яких наші друзі можуть бігати та гратися всі разом. Там вдосталь їжі, води і сонячного світла, і там нашим улюбленцям тепло і комфортно.

У цьому краї всі хворі і старі тварини перетворюються на молодих і повних енергії; ті, що мали травми і каліцтва, знову стають здоровими і сильними. Час для них летить непомітно, якщо тільки ми згадуємо про них у своїх мріях і снах. Тварини там щасливі і задоволені всім, окрім одного — кожен із них пішов раніше і залишив у цьому житті когось дуже дорогого йому.

Жора

На Мості Веселки тварини бігають і безтурботно граються всі разом, але настає день, коли хтось із них несподівано зупиняється і дивиться вдалечінь. Його очі запалюються вогнем, а тіло починає тремтіти від нетерпіння. Раптом він залишає своїх товаришів, летить над смарагдово-зеленою травою, і ноги несуть його все швидше і швидше.

Він помітив вас; і коли ви і ваш улюбленець нарешті зустрінетесь, то міцно-міцно обійметеся, щасливі від того, що з'єдналися і більше ніколи не розлучитесь.

Він буде, шаленіючи від щастя, лизати ваше обличчя, ваша рука знову буде любовно гладити його голову, і ви ще раз поглянете у віддані очі свого улюбленця, який так надовго покинув ваше життя, але ніколи не покидав вашого серця.

Тепер ви зможете перейти Міст Веселки разом… 18.06.2024 12:50

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
CatMeow
CatMeow@4nHzXcyiJpC2wOf

402Прочитань
2Автори
1Читачі
На Друкарні з 23 квітня

Більше від автора

  • Заробіток криптовалюти: вигідні можливості з getgrass.io

    В епоху цифрових технологій та зростаючої популярності криптовалют з'явилися нові способи заробляти гроші в інтернеті. Одним із таких інноваційних методів є getgrass.io - платформа, що дозволяє легко отримувати пасивний дохід у криптовалюті за роздачу інтернету.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається