Найбільш шокуючі зміни титулів у WWE, що відбулись протягом 2010-х

У 2010-х роках у WWE відбулися великі зміни: компанія почала змінювати вектор, зменшуючи акцент на таких реслерах, як Андертейкер, Джон Сіна, Ренді Ортон і Тріпл Ейч, до нових зірок - Деніела Браяна, Романа Рейнса, Сета Роллінса та інших. Протягом десятиліття відбулось багато титульних змін, і часом ці зміни йшли врозріз з очікуваннями фанатів і шокували фанатів. Хоча шокуючі зміни не завжди особливо поширені у WWE, кожен рік, все ж таки, компанія пропонувала принаймні одну таку зміну, яка була більш несподіваною, ніж решта.

10. 2010 рік: Міз виграє WWE чемпіонство

Навіть коли Міз виграв кейс "Гривня в Банці", здавалося незбагненним, що він колись успішно використає таку можливість, оскільки більшість фанатів не уявляли собі його як світового чемпіона. Наприкінці 2010 року він скористався слабким становищем Ренді Ортона, і хоча це зайняло трохи більше часу, ніж у більшості Панів "Гривня в Банці", він виграв чемпіонський титул WWE, на превеликий подив натовпу. Це було величезне засмучення.

9. 2011 рік: Ренді Ортон виграє Світове чемпіонство у важкій вазі

Сказати, що перемога Крістіана над Ренді Ортоном шокувала, здається безглуздим, але, враховуючи контекст цієї перемоги в матчі за чемпіонство світу у важкій вазі у 2011 році, це справді було великою несподіванкою. Всього через кілька днів після того, як Крістіан здійснив мрію дитинства - став чемпіоном світу, він поставив титул на кін проти Ренді Ортона на епізоді SmackDown, де Вайпер переміг, обірвавши омріяний рейн Крістіана. Звісно, це поклало початок легендарній ворожнечі між нимм, але ця перша зміна титулу була, мабуть, найбільш шокуючою подією 2011 року.

8. 2012 рік: Шеймус виграє чемпіонство світу у важкій вазі

Перемога Шеймуса над Деніелом Браяном на РеслМанії 28 не обов'язково була найбільш шокуючим результатом у світі, але що зробило її найбільш несподіваною в цьому році, так це спосіб перемоги. Шеймусу знадобився один Брутальний Кік і всього 18 секунд, щоб перемогти Браяна і завоювати титул чемпіона світу у важкій вазі в одному з найдивніших оупенерів за всю історію РеслМанії. Це призвело до початку "Руху Так", тож для Браяна це був лише початок.

7. 2013 рік: Ренді Ортон виграє WWE чемпіонство

Ренді Ортон повернувся до цього списку шокуючих завоювань титулів у 2013 році, коли він використав свій контракт "Гривня в Банці", щоб перемогти Деніела Браяна і завоювати титул чемпіона WWE. Шокуючим став той факт, що і Ортон, і Тріпл Ейч хілтернулись, скориставшись тим, що Браян був втомлений посеред святкування після перемоги над Джоном Сіною в мейн івенті Літньої Бавовни 2013 року. Момент був божевільним, і фанати не могли повірити в те, що бачили, оскільки відродилось «Керівництво».

6. 2014 рік: Нʼю Ейдж Аутловс виграють Командне чемпіонство WWE

Коли Біллі Ганн та Роад Догг ненадовго повернулися у 2013 та 2014 роках, фанати думали, що це було не більше, ніж коротке камео, щоб привітатися і знову піти. Це був справжній шок, коли легендарна команда перемогла Коді Роудса та Голдаста на пре-шоу Королівської Битви, щоб знову стати командними чемпіонами WWE. Це було цілковитою несподіванкою, і ще більшою несподіванкою стало те, що їм вдалося утримати титули ще на два захисти.

5. 2015 рік: Сет Роллінс виграє чемпіонство світу WWE у важкій вазі

Під час жорсткого мейн івенту РеслМанії 31 між Романом Рейнсом та Броком Леснаром, зʼявився Сет Роллінс з кейсом "Гривня в Банці", щоб здійснити пограбування століття в один з найбільш шокуючих і пам'ятних моментів РеслМанії в історії. Він став учасником матча і виграв титул чемпіона світу WWE у важкій вазі, завершивши РеслМанію великим потрясінням.

4. 2016 рік: Зак Райдер виграє Інтерконтинентальне чемпіонство

Напередодні РеслМанії 32 ніхто не очікував, що Зак Райдер виграє матч за титул Інтерконтинентального чемпіона, тим більше, що в ньому брали участь такі імена, як Кевін Оуенс, Семі Зейн та Міз. Однак самовпевнений Міз не поспішав підніматися нагору, дозволивши Райдеру зіштовхнути його з вершини, і вперше у своїй кар'єрі здобув Інтерконтинентальний титул на очах у натовпу, який не міг у це повірити.

3. 2017 рік: Джиндер Махал виграє WWE чемпіонство

Перемога Джиндера Махала у матчі за титул чемпіона WWE над Ренді Ортоном на Насолі 2017 року цілком може стати найбільшим розчаруванням в історії WWE. Раніше джоббер Махал, був пропушений у мейн івент, хоча ніхто не очікував, що він і близько підійде до завоювання поясу. Шоковані обличчя на арені скажуть вам все, що потрібно знати про те, наскільки божевільним був цей момент.

2 2018 рік: Брон Строумен і Ніколас виграють Командне чемпіонство RAW

Брон Строумен мав таємничого партнера, яким дражнили публіку на передодні РеслМанії 34, де вони повинні були кинути виклик «Бару» за Командні титули RAW, і багато хто перебирав можливі імена та спекулював напередодні шоу. Ніхто не очікував, що Строумен піде в натовп і витягне дитину Ніколаса, щоб зробити його своїм партнером. Брон швидко переміг, а його партнер Ніколас став наймолодшим чемпіоном в історії WWE, що стало великою несподіванкою (хоча й не обов'язково хорошою).

1 2019 рік: Кофі Кінгстон виграє WWE чемпіонство

Сюжетна лінія КофіМанія вела до того, що він досягне своєї мрії - стане чемпіоном WWE, але навіть тоді фанати все ще дуже сумнівалися, враховуючи послужний список WWE і те, що Кінгстон раніше ніколи не був мейн івентером. Ці фактори все одно зробили величезний шок, коли він переміг Деніела Браяна на РеслМанії 35 і став чемпіоном WWE в абсолютно радісний момент.

Автор: Andrew Kelly

Переклад: Volodya Lysyuk

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
WWE Looks
WWE Looks@thewwelooks

Ті самі WWE Looks / Лукс

5.5KПрочитань
0Автори
17Читачі
Підтримати
На Друкарні з 5 липня

Більше від автора

  • Історія Командного чемпіонства SmackDown

    На нещодавньому щотижневому шоу SmackDown чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство синього бренду, яке відтепер називається «командним чемпіонством WWE». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Історія Командного чемпіонства RAW

    На нещодавньому щотижневому шоу RAW чергове чемпіонство WWE «завершило» свій цикл. Саме так, йдеться про командне чемпіонство червоного бренду, яке відтепер називається «Світовим командним чемпіонством». У звʼязку з цим пропоную швидко пробігтися по цій версії командних титулів.

    Теми цього довгочиту:

    Wwe
  • Поєдинки РеслМанії 40, до яких WWE може прокладати шлях після Королівської Битви

    Королівська Битва - одне з найяскравіших шоу у календарному графіку WWE через свою непередбачуваність, а також тому, що воно відкриває шлях до РеслМанії. Поки Коді та Бейлі вже забронювали собі місця в карді Філадельфійського шоу, WWE, як це часто буває, дражнять фанатів

    Теми цього довгочиту:

    Wwe

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається