Публікація містить рекламні матеріали.

Not Dilemma - нова гра від NotCoin з призом 10 мільйонів

Відкрийте захоплюючий світ нової гри від команди NotCoin - "Not Dilemma", доступної через @not_dilemma_bot, де на вас чекає можливість виграти 10 мільйонів NotCoin!

Нещодавно команда NotCoin загадала інтригуючу загадку, ключ до якої - слово 'me'. Введіть /me у NotCoin боті і отримайте ексклюзивне посилання для участі у грі.

У кожному раунді ви зіштовхнетеся з новим суперником і перед вами постане вибір: ділитися або забирати. Як ви вирішите?

  1. Якщо обидва виберуть "ділитися", кожен отримає 50 тисяч.

  2. Якщо обидва виберуть "забирати", баланс обох гравців обнуляється та обидва починають гру з початку.

  3. Якщо один вибере "ділитися", а інший "забирати", баланс першого гравця обнуляється, а другий отримує 100 тисяч.

Досягніть 10 мільйонів очок і обміняйте їх на 10 мільйонів NotCoin, які можна буде вивести після завершення фази майнінгу.

Цікавості грі додає то що ви бачите останні п'ять ходів іншого гравця, а він бачить ваші. Якщо ви надто жадібні, очікуйте того ж від інших, і ви постійно будете починати заново.

Схоже, що команда NotCoin вирішила згуртувати своє співтовариство за допомогою гри, оскільки ця гра - типовий приклад Дилеми ув'язненого.

Умови стратегії, яка буде досягати високих результатів:

  1. Доброта: Найважливіше - стратегія повинна бути "доброю", тобто не зраджувати, поки цього не робить опонент. Майже всі провідні стратегії є добрими. Тому чисто егоїстична стратегія з чисто егоїстичних мотивів не буде першою "бити" опонента.

  2. Мстивість: Проте успішна стратегія не повинна бути сліпим оптимізмом. Вона повинна завжди мстити. Приклад немстивої стратегії - завжди співпрацювати. Це дуже поганий вибір, оскільки "підлі" стратегії скористаються цим.

  3. Прощавання: Інша важлива якість успішних стратегій - вміти прощати. Помстившись, вони повинні повертатися до співпраці, якщо опонент не продовжує зраджувати. Це запобігає нескінченній помсті один одному і максимізує виграш.

  4. Не Заздрісність: Остання якість - не бути заздрісним, тобто не намагатися набрати більше очок, ніж опонент (що у принципі неможливо для "доброї" стратегії, тобто добра стратегія ніколи не може набрати більше очок, ніж опонент).

Отже, якщо ви постійно "забираєте", то і вам будуть постійно ставити "забрати", і ви постійно будете починати з початку.

Найрозумнішою стратегією буде постійно обирати "поділити", але за умови, що інший гравець також обирає "поділити". Якщо ви бачите, що інший гравець завжди обирає "забрати", то і вам потрібно обрати "забрати".

Ви будете дуже залежати від оточення, бо якщо інші гравці постійно будуть забирати, у вас не буде нормальних варіантів - ви кожного разу будете втрачати все. Тому команда NotCoin хоче нагадати співтовариству, що обирання корисного для спільноти буде більш вигідною стратегією для всіх, ніж егоїстичний вибір.

Приєднатися до NotCoin та отримати подарунок.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
AlexPro
AlexPro@AlexPro

24.8KПрочитань
4Автори
7Читачі
На Друкарні з 7 січня

Більше від автора

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається