Підбірка перспективних проектів в телеграм, де дійсно можна розрахоувати на прибуток

На що не варто звертати увагу !!!

Hamster combat - загалом середній дроп від Хом'яка при неймовірному збігу обставин досягне 2-3 доларів на аккаунт. Насправді буде ще менше. (Середній дроп - це загальна капіталізація, поділена на загальну кількість учасників.)Вони виділили 1% токенів на користувачів.

HyperFarm - проект був на стадії тесту з цікавим ігровим процесом, реферальною системою та нагород .При офіційному запуску почистили все під 0 та зменшили функціонал . Тепер ви тупо заходите бити ящик раз у 8год.

ZAVOD - піраміда. Буде як з хомяком .

TronixAPP- чергова піраміда . Створенна з метою популізувати власне казіно . Хоча я туди і закинув мінімальні 11$ і вже встиг їх вивести. Відсутність прозорої економіки говорить про те , що проект рано чи пізно заскамиться .
Я тут виділиві лише проекти які активно просуваються в телеграмі . Не витрачайте на них час )

Перспективні проекти :


Перше місце - Here wallet
БлокчейнNear, розробники викатують фундаментальний продукт. Дійсно те , що будуть і вже інтегрують в інші блокчейни, а саме : протокол захисту “Hot protocol”, для забезпечення котрого потрібна монетка HOT . Here wallet дає змогу нам її майнити , про інші можливості гаманця росказав тут. Ф’ючі HOT вже торгуються на біржі ByBit - 3.80$ .


2 місце - BLUM

Гібридна біржа в Telegram, створена екс-топ-менеджерами Binance. На даний момент сама біржа ще не запущена, але доступний процес видобутку токенів, які можна одержувати кожні 8 годин. Успіх проекту в тому, що це перша децантралізована та повноційна біржа в тг, що підтримує більше 20ти блокчейнів. Залучена велика кількість інвестицій.
Детальніше.


3 місце - MEMEfi

MEMEfi -монета мемів, створена в рамках Solana Chain. По суті, MemeFI призначений не лише для розваг, але й для того, щоб спільнота розважалася та насолоджувалася екосистемою монет мемів.
Кому розваги а кому гроші , анонсували гаманець в середині гри, є веб версія куди люди заносять грошики а також залучені інвестиції. Відповідно є економіка у проекту і про це нам також говорить ціна токену в $0.00007494 . В середині гри є бот , який тапає за вас оффлайн. За день можно вільно добути 40к монет якщо не tap багато , тобто ~4$ по ринковій ціні .

4 місце - MomoAi

Платформа соціальних розваг Web3, керована агентами штучного інтелекту, створює цифровий рідний світ на SOL і TON. Коронований чемпіон двох глобальних хакатонів, лідер інновацій.
Потрібно вирощувати крипто дерево - що майнить вам токен KIWI . Для участі в цій компанії треба мати гаманець на солані (Phantom наприклад), поповнити його на 2$ і додати їх контрактну адресу . Чим більше назбираєте KIWI - тим більший буде айрдроп. Детальніше про проект.

/

5 місце - City Holder
City Holder - розробники прагнуть втілити ідею метавсесвіту.Ігровий процес нагадує гру “SimCity”
Проект на стадії запуску , та для тих хто долучиться до оф. старту є бонус у вигляді будиночка “хом’ячка” та “друзів”. В їх телеграм вже 1млн. юзерів і це при тому , що вони ще не запустились .Реалізація даного проекту в $ не менше ніж пів року. І на справді це дуже добре!) Перспектива зашкалює .

Також у цецй список можу додати TAP swap та Pixelverse
Перший при підтримці Дурова та блокчейну TON може вполовину і відіграє успіх NOT .
Другий має власну метавселену у web3 , відповідно там є кошти.

Поділись своїми ідеями в новій публікації.
Ми чекаємо саме на твій довгочит!
The Individual Power
The Individual Power@TheIndividualPower

Crypto /music/ life

536Прочитань
1Автори
1Читачі
На Друкарні з 26 травня

Більше від автора

  • А чи можна Ваш гаманець?

    Все частіше можна почути фрази на кшталт: "тільки некастодіальні гаманці", але що це означає і які гаманці взагалі бувають? Давайте заглибимося в цю тему та зрозуміємо, які переваги пропонують різні типи гаманців.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • За що дадуть дроп у Hamster Kombat?

    По чатах ходить інформація про умови для дропу від хом'яка, але поки що вона не підтверджена!

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта
  • Революційна пропозиція від конгресмена США: оплата податків біткоїнами

    Натрапив на цікавий документ: конгресмен США Метт Гетц запропонував законопроект, який дозволить американцям сплачувати федеральний прибутковий податок за допомогою біткоїну.

    Теми цього довгочиту:

    Криптовалюта

Вам також сподобається

Коментарі (0)

Підтримайте автора першим.
Напишіть коментар!

Вам також сподобається